home Meny close
menu Meny

Selskapsspill og Partyspill

Vi har et bredt utvalg av selskapsspill, til store og små og til en rekke anledninger! Spill er perfekt til vennekvelder, vorspiel, utdrikningslag og spillekvelder. Brettspill og spill generelt, har vokst i popularitet de seneste årene og nye varianter popper opp stadig vekk.

Arranger en spill turnering med vennegjengen og inviter på snacks og drikke. Sett frem pokalen, klar for kveldens champion.

Her har vi partyspill til alle anledninger!

Det er ikke alltid man spiller for å vinne; vi har også en rekke gøyale spill som rett og slett bare er hysterisk morsomme og vil livne opp enhver sammenkomst! Perfekt når du samler en god gjeng der ikke alle kjenner hverandre fra før, eller hvis du skal sparke i gang et vorspiel. Når vi er inne på vorspiel, så har vi et bredt sortiment med spill som glir rett inn på festen. Sett i gang en Beer Pong turnering, eller hva med klassikeren Spin the Bottle?

Til barnebursdagen har vi flere morsomme varianter som er perfekt for å underholde barna! Sett halen på eselet spill, enhjørning spill eller fiskedammen er noen eksempler på populære favoritter!

Spill og hyttekos er som hånd i hanske, og du kan nesten ikke reise til fjells uten et par brettspill i sekken. Sett dere ned foran peisen, med kakaoen og sjokoladeskålen og trill terning.

Vi har også spill som egner seg best for romantiske kvelder med din utvalgte. Dette er perfekt i en hverdag der ting fort går i rutiner eller man bare ønsker litt ekstra spenning! Kanskje lærer dere noe nytt om hverandre? 

Fant 13 produkter
per side
Desc
Fant 13 produkter
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800