5 Aktiviteter for en Minneverdig Baby Shower

En baby shower er en spesiell anledning for å feire den kommende ankomsten av en ny baby. I tillegg til å nyte godt selskap og åpne gaver, kan du gjøre baby showeren enda mer minneverdig ved å inkludere morsomme og kreative aktiviteter. Her er fem ideer som vil skape latter, glede og varige minner for både den vordende mor og gjestene.

1. Mal din egen babybody


Inviter gjestene til å vise frem sin kunstneriske side ved å male sine egne babybodyer. Forbered en rekke hvite bodyer, tekstilpenner og maling i forskjellige farger. La gjestene få frie tøyler til å dekorere bodyene med morsomme motiver, søte tegninger eller personlige meldinger til den kommende babyen. Hvite bodyer kan kjøpes på f.eks Lindex eller H&M for ca 100kr.

2. Baby Shower Quiz


Organiser en underholdende baby shower-quiz for gjestene! Forbered en liste med spørsmål og svar relatert til babyer, graviditet, barneoppdragelse og populære barnebøker- og filmer. Del ut kopier av spørsmålene til hver gjest og la dem konkurrere om å svare riktig på flest mulig spørsmål. Du kan tildele poeng for hvert riktig svar, og den som har flest poeng ved slutten av quizen vinner en premie. Denne aktiviteten vil ikke bare være morsom, men også gi gjestene en sjanse til å lære og diskutere babyrelaterte emner.

Vi har laget noen ferdige Babyshower Quizer som du kan laste ned gratis her!

 

3. Gjett babyens fødselsdato og vekt


Lag en spennende konkurranse ved å la gjestene gjette babyens fødselsdato og vekt. La dem skrive ned sine gjetninger på små lapper og legge dem i en dekorativ boks. Når babyen kommer til verden, kan den vordende mor åpne boksen og avsløre de nærmeste gjetningene. Du kan til og med tildele en premie til den som kommer nærmest!

4. Lag en minneboks


Oppmuntre gjestene til å bidra til en minneboks for babyen. Be dem om å skrive ned råd, ønsker eller morsomme anekdoter på små kort eller notatlapper. Legg deretter lappene i en flott boks eller kurv. Denne minneboksen vil bli en fin gjenstand for mor, barn og resten av familien som de kan ta frem når de vil mimre tilbake.

5. Babybilder-gjettelek


Ta med bilder av ulike kjente personer som babyer og heng dem opp på en oppslagstavle. Be gjestene om å gjette hvem som er hvem ved å skrive ned navnet ved siden av hvert bilde. Den som gjetter flest riktig, vinner en premie. Du kan også be gjestene ta med babybilder av seg selv, så kan den vordende mammen prøve å gjette hvilket babybilde som tilhører hver av gjestene.

 

En baby shower trenger ikke bare å handle om å åpne gaver. Ved å inkludere morsomme og kreative aktiviteter, kan du gjøre baby showeren til en minneverdig opplevelse for både den kommende mor og gjestene. Fra å male babybodyer til å gjette babyens fødselsdato og vekt, er det mange måter å skape glede, latter og varige minner på denne spesielle anledningen. Så sett i gang og planlegg en baby shower som alle vil huske!

Babyshower

Nylig besøkte produkter