Slik lager du en imponerende Frost bursdag

Emilie Flatner
May 26, 2021

I kongerriket Arandelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant is og snø, med en god dose magiske krefter. Den første Frost filmen tok både barn og voksne med storm, og nå har oppfølgeren Frost 2 gitt nytt liv til alle Frost barnebursdagene! Men hva trenger man egentlig for å sette sammen den beste Frost bursdagen? Vi hjelper deg på veien!

Frost bursdagsinvitasjoner

Fødselsdagen nærmer seg, og prinsen eller prinsessen i huset har gitt klar beskjed om at det er Elsa og Anna som gjelder til feiringen. Så snart temaet er bestemt så er Frost bursdagsinvitasjoner det første punktet på listen. Hos oss finner du Frost invitasjoner som får gjestene til å glede seg i god tid, i forkant av selve feiringen. Klikk hjem invitasjonene og la bursdagsbarnet bli med på skrivingen med små tegninger og morsomme hilsener.

Isprinsessen Elsa kostyme og tilbehør

Foruten selve bursdagsfeiringen så er det en ting som kanskje er enda mer viktig for jubilanten, og det er det riktige kostymet! Ofte ønsker bursdagsbarnet selv å være isprinsessen Elsa, men vi ser også at mange velger å være andre typer av prinser og prinsesser eller kjente karakterer. Hos oss finner du fullt Elsa kostyme, ulike prinsessekroner og tiara, tryllestaver, prinsessehansker og mye mye mer for enhver smak!

Leker til Frost bursdagen

Med Frost tema til bursdagen så har du allerede et magisk utgangspunkt for en flott feiring. Før, mellom og etter mat og kakespising så går det ofte i lek og moro for barna i en barnebursdag, og Frost bursdagen er intet unntak! Her er våre beste tips til barneleker du kan sette i gang på Frost festen!

Hvem kan lage snømannen Olaf?

Hva du trenger:
Ruller med helt hvitt toalettpapir Denne leken er en enkel og budsjettvennlig variant som utfordrer barna til kreativitet og moro. Del gjestene inn i lag på 3 stk per lag eller team på 2 stk per team, og gi hvert lag en rull med dopapir. Med et lag på 3 personer så blir de enige om hvem som skal lages til en snømann, og med et team på 2 personer så skal den ene pakke inn den andre.

Hva leken går ut på:
Hvilket lag kan kjappest mulig gjøre en av de andre lagmedlemmene til en snømann ved å rulle den utvalgte inn i dopapir Når du sier "Klar ferdig gå!" så skal barna som lager snømannen gi enden av toalettpapiret til barnet som skal snurres inn, og deretter gjelder det å løpe rundt eller jobbe sammen for å få papiret fortest mulig pakket rundt. De ruller toalettpapiret rundt den kommende snømannen så lenge det er papir på rullen, og med om å gjøre å dekke fra topp til tå. Det første laget eller teamet som tømmer rullen og gjør seg ferdig roper "SNØMANN!" og blir vinneren av leken!

Snøballjakt - Finn snøballene!

Hva du trenger:
Bomull I forkant av bursdagen så gjemmer du bomullsdotter du har rullet sammen rundt omkring i hjemmet. Enkelte bomullsdotter kan du la være 'Jokere' ved å farge de blå, slik at de som klarer å finne disse vil få en ekstra belønning i bytte mot Frost-snøballen.

Hva leken går ut på:
Samle alle barna og fortell at Elsa har tryllet frem en rekke snøballer som hun har gjemt rundt omkring. Målet er å finne så mange snøballer (bomullsdotter) som mulig på bestemt tid, og den som har funnet flest blir kåret til vinner. La det være en hovedpremie som går til den som har funnet flest, og finn på morsomme mindre premier til de som finner de blå snøballene.

Frost borddekking

Til et Frost bursdagsselskap er teamaets borddekking essensielt for en komplett stemning. Etter den første Frost filmen gikk det mye i lyseblått, hvitt og sølv, og dette ser vi også mye av etter Frost 2 kom på skjermen. Vi har Frost bursdagsartikler både fra den første og andre filmen, slik at du enkelt kan plukke og velge det som passer best for nettopp din feiring.

Frost ballonger og ballongbuer

Ballonger er et enkelt partytriks som pynter opp festen på 1-2-3! Til Frost bursdagen kan du enkelt trikse og mikse mellom bruk av ensfargede ballonger i kombinasjon med temaballonger med Frost motiv, eller kun blåse opp ballonger med Frost tema. Flere av våre lekre og dekorative ballongbuer gjør seg også godt sammen med Frost ballongene, enten du velger å plassere de over gavebordet, spisebordet eller andre steder på festen.

Frost bursdagskake på kakebordet

"Hva slags kake vil du ha til bursdagen din? Frost kake!"

Dette høres kanskje kjent ut? Vi er vel kjent med at det er mange bursdagsbarn der ute som gjerne vil ha Elsa både på ballonger, på borddekkingen, på klærne og ikke minst - på bursdagskaken! Enten du er et kreativt bakergeni eller ei så kan du med enkle triks gjøre kakebordet til en frostig og flott opplevelse for barna. Med litt lyseblå konditorfarge, hvitt strøssel og lekre kakelys så er mye gjort!