Nyttårsaften Tips

Emilie Flatner
May 25, 2021

Årets aller siste fest er rett rundt hjørnet!

Når kalenderen nærmer seg siste side, nærmer det seg tid for å feire året som var og ønske 2018 velkommen. Nyttårsaften er en kveld full av forventninger – hvem vil vel ikke avslutte året med et skikkelig fyrverkeri av en fest?

Når forventingene er på topp så er gjerne fallgruvene enda dypere. Derfor har vi samlet sammen noen kule tips og triks til festen din. Det skal være enkelt å planlegge årets fest i en travel tid!

Popp korken! Hvordan åpne en Champagne

Deilig boblevann er viktig på Nyttårsfesten, enten den gjør deg ør eller ei. Server boblene med noen lekre champagneglass, en nyttårsfest verdig! Ikke sløs med boblene, åpne flasken riktig:

  • Denne er ganske åpenbar, men vel.. i tilfelle: Fjern folien rundt flasketuten og fjern ”buret” rundt korken.
  • Har flasken fått en liten rist kan det være lurt å legge et håndkle rundt tuten.
  • Hold en hånd over korken og en rundt flaskebunnen. Sikt flasken et trygt sted og vri flaskebunnen sakte rundt til du hører et lite poff. Vri korken helt ut.
  • Hell oppi glassene i to omganger – ikke for fort. Skål!

BOBLENDE TIPS: for å bevare boblene i flasken litt lenger, kan man smette oppi en rosin. Men hvorfor spare på godsakene, hva?

Pynt opp hjemme

Dekorer hjemmet ditt til nyttårsaften. I vår nyttårsaften kategori finner du et bredt utvalg med glitter og glam, konfetti og stjerneskudd. Dekorer tak og vegger med bannere, blås opp flotte ballonger i gull, sølv, svart og med konfetti! Hva med en stilig glittergardin i døren inn til stuen? Og ikke glem foto props! Her skal det skapes minner!

Vi spiser med øynene

Enten du inviterer til full middag eller drinker & snacks, så er et pyntet bord en viktig del av festens atmosfære. Her snakker vi helhetsinntrykk! Dekk opp festbordet til nyttårsaften med konfetti, smellbonboner, fjær og serpentiner. Pynt opp spisebordet eller kaffebordet – husk, lekker pynt er med på å sette stemningen.