Barnebursdag i en fei med flotte pakkeløsninger

Emilie Flatner
May 21, 2021

Barnebursdag på 1-2-3!

Hverdagen er travel, fritidsaktivitetene står i kø etter jobb og skole, og barnebursdagen skal feires til helgen. Med disse pakkeløsningene fikser du barnebursdagen på null komma niks! Se de ulike pakkeløsningene til barnebursdagen her.

Barnets favorittema til bursdagsfeiringen

Vi ser at mange ulike temaer gjerne går igjen blant favoritter hos både store og små. Elsa og Anna fra Frost er for lengst blitt en sikker vinner, fotballtema er alltid en klassiker, og nye favoritter som Paw Patrol og Avengers har regjert i mang et hjem de siste årene. Hos Festkompaniet finner du både enkeltprodukter til de ulike temaene som du kan navigere og plukke fra, men også et utvalg av våre mest populære temaer - nå i pakkeløsninger!

Fotballbursdag - gå for gull!

Fotballbursdag er ikke en favoritt uten grunn. Temaet er like aktuelt for barna med bursdag på sommeren som på vinteren. Fargekoden for fotballbursdagen kan være i de klassiske fargene man gjerne forbinder med fotball, eller i favorittlagets farger. Dersom barnet ikke har et spesifikt lag som favoritt så er grønt, sort, hvitt og gull sikre vinnere. For deg som vil gjøre jobben enkel så får du nå kjøpt en komplett fotballpakke til barnebursdagen. Pakken består av 12 stk tallerkener, 12 stk kopper, 16 stk servietter, samt matchende duk. Se fotballpakken her! For deg som vil gjøre litt ekstra ut av fotballfeiringen så kan du ta en titt under, hvor du finner ulike produkter som du kan legge til og matche med pakkeløsningen. Vil du ha tips og triks til å arrangere en fotballbursdag? Se vår guide til den ultimate fotballbursdagen her!

Party animals - safaribursdag

En safaribursdag er et supert utgangspunkt for en feiring der barna får anledning til å kle seg ut. Det er også et tema som er like morsomt for de aller minste, som for de litt eldre barna. I safaripakken får du 8 stk tallerkener, 20 stk servietter, 12 stk kopper og en duk. Pakkeløsningen for safaribursdagen finner du her!

La det gå - Frost bursdag

De fleste av oss har vel fått med oss hypen over Elsa og Annas univers i Frost? Frost har alle elementer som barna elsker, med eventyr, prinser, prinsesser og magi. Disse elementene utgjør et perfekt utgangspunkt for tema til barnebursdagen! I Frostpakken får du 8 stk tallerkener, 8 stk kopper, 16 stk servietter og en duk. Pakkeløsningen for Frostbursdagen finner du her! Trenger du inspirasjon til Frost bursdagen? Ta en titt på våre beste tips for å stelle i stand til en vellykket Frost bursdag her!

Superhelt for en dag - Avengers bursdag

I en actionfylt hverdag trenger man superhelter til å redde dagen. La barna være superhelter for en dag, og arranger bursdagsfeiring med Avengers som tema! I Avengerspakken får du 8 stk tallerkener, 8 stk kopper, 20 stk servietter og en duk. Pakkeløsningen for Avengersbursdagen finner du her!