Her er våre beste tips til utdrikningslag

Emilie Flatner
May 24, 2021

Utdrikningslag, hen party, bachelorette party – uansett hva du kaller det, så er vi vel alle enige om at denne feiringen skal være både morsom og uforglemmelig! Dagen(e) kan arrangeres på mange forskjellige måter, så for å gjøre det litt enklere har vi her samlet våre beste tips til utdrikningslaget!

Dersom du skal arrangere utdrikningslag er du mest sannsynlig brudens forlover og beste venninne. Aller helst skal hun ikke vite hva, hvem, hvordan eller når utdrikningslaget skal finne sted.

Se alle produkter til utdrikningslag her >

Morsomme aktiviteter til utdrikningslag

Feiringen må være innholdsrik, så fyll dagen(e) med morsomme aktiviteter fra morgen til kveld. Det viktigste er å finne aktiviteter som ikke bare bruden, men alle venninne synes er gøy. I tillegg er det kult å ha litt stilige effekter for dagen, som "Team Bride" bannere, hodepynt og lignende.

 • Mimosa frokost – Starte dagen med å overraske bruden med en deilig frokost med Mimosa, croissanter og annet godt.
 • Dansekurs – Prøv noe dere ellers aldri hadde prøvd og der alle er nybegynnere, for eksempel burlesque, pole dance, salsa, magedans eller disco!
 • Sport – Ta med hele gjengen og prøv en helt ny sport! Dette er en perfekt måte å bli kjent på. Prøv Paint ball, laser tag, fekting, curling eller sumobryting med store sumo drakter.
 • Høydepark – eller klatrepark og andre uteaktiviteter er alltid gøy! Hvis det er vinter kan man dra å for eksempel ake?
 • Spa – Spa er en perfekt aktivitet for å roe ned litt mellom slagene.
 • Vinsmaking – Eller whiskey/øl/gin smaking. Dette er en perfekt aktivitet for litt utpå kvelden.
 • Foto shoot – Sørg for å sikre noen proffe minner fra dagen og ta med hele gjengen til en profesjonell fotograf! Velg gjerne et tema for fotoshooten og ta med dere kule foto rekvisitter.

Morsomme aktiviteter til utdrikningslag

Mellom aktivitetene er det gøy å legge inn litt morsomme leker. Bruk lekene til å bli bedre kjent, både med hverandre, bruden og brudens fremtidige ektefelle! Ikke gjør det for avansert, holde deg til leker de fleste kjenner til eller som er lette å lære.

 • Quiz – Lag på forhånd spørsmål til h*n bruden skal gifte seg med der vedkommende må svare på spørsmål om bruden, forholdet deres og kanskje fremtiden? Få gjerne hjelp av alle gjestene til å lage spørsmål. Les opp spørsmålet (eller lag en film) og la bruden gjette hva h*n svarer før dere avslører svaret. Dersom bruden har rett må alle drikke, tar hun feil må hun drikke.
 • Hvem kjenner bruden best? – Lag en morsom Kahoot! med morsomme spørsmål om bruden.
 • Rebusløp – Lag et rebusløp med spørsmål, oppgaver og fysiske øvelser. Del gjerne i lag så gjestene blir bedre kjent.
 • Utfordringer – Del ut forskjellige oppgaver til alle deltakerne som de må utføre i løpet av dagen. Eventuelt kan man la alle gi bruden en utfordring!
 • Spa – Spa er en perfekt aktivitet for å roe ned litt mellom slagene.
 • Sløyf en drink – Vel, egentlig det helt motsatte! Knyt et bånd rundt håndleddet til hver av deltakerne. I løpet av dagen kan bruden løsne sløyfene og den som mister sløyfen sin spanderer en drink på henne!
 • Nøtt eller sannhet – Trengs det forklaring? Dette er jo en klassiker!

Det finnes så klart utallige måter å arrangere et utdrikningslag og alle har forskjellige preferanser. Noen vil leie partybuss, andre vil reise til fjells, noen ønsker stripper og noen vil ha en rolig kveld med venninnene. Vårt siste tips å sette et tema for dagen. Et morsomt tema kan gjøre mye! Hva med Las Vegas, Sex and the City, retro, Barbie eller pin up?