5 Supre tips til karnevalkostyme for voksen

Emilie Flatner
May 24, 2021

Trenger du kostyme til karneval?

Her er 5 supre tips til karnevalkostyme for voksen!

Karneval er en fest for både barn og voksne, der utkledning står for mye av underholdningen. Når barn skal på karneval så vet de gjerne godt hva de vil kle seg ut som, men som voksen så kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av ulike kostymer å velge mellom. Vi har samlet våre beste tips til karnevalkostyme for voksen slik at du enkelt kan finne din favoritt til den fargerike festen!

1. Carry Me og Piggyback Kostymer

Carry me kostyme er perfekt for deg som ønsker et litt annerledes kostyme til karnevalet! Kostymet passer også godt for deg som vil gjøre det enkelt uten at du risikerer premieplassen som best kledd på festen. Carry me kostymene våre kan nemlig bæres over en helt enkel overdel, og du velger selv hvor mye du vil gjøre med resten av looken.

2. Filmkarakterer og kjendiskostymer

En filmkarakter eller kjendis er kostymer som de fleste vil kjenne igjen, og et slikt kostyme vil være et supert alternativ for deg som liker enkle triks for å få i gang en morsom samtale. Kler du deg for eksempel ut som SuperNintendo's Super Mario, så kan du være sikker på at du minst en gang under festen vil få høre om et barndomsminne eller to til denne morsomme karakteren. Eller hva med et Beatles Sgt. Peppers kostyme som får rytmene til å krible i kroppen? Det er også verdt å tipse om andre klassiske kostymer som garantert faller i god smak på karnevalet, som for eksempel Freddie Mercury fra Queen, Katy Perry, Boy George, Elvis, Tom Cruise i Top Gun og Spice Girls jentene.

3. 2020 med 1920-talls kostymer

Det sies at historien har en tendens til å gjenta seg, og partyantrekkene fra 1920 tallet er i vinden igjen som aldri før! Kombiner karnevalsfesten med en glamorøs 20-talls Great Gatsby fest, og kle deg i glitter, fjærboa og flotte hatter som selveste Gatsby ville godkjent til fest. 20-talls kostymet fungerer like godt til karneval som til Halloween, jubileum og nyttårsfeiring, og du kan derfor være sikker på at kostymet vil få svinge seg på dansegulvet opp til flere ganger!

4. Sport kostymer

Enten du er sportsinteressert eller ei så er det mye moro du kan gjøre med sporty kostyme til karnevalet! Kanskje du alltid har drømt om en karriere som profesjonell golfspiller som Tiger Woods? Eller å sparke fotball som David Beckham? Eller kanskje du kommer i ekstra godt humør av 80-tallets glade aerobic drakter? På karnevalet kan du enkelt gjøre drømmene til virkelighet for en kveld, og evner eller ei - på karnevalet er du en champion!

5. 70 talls klær og disco kostyme

Get the groove on! Det glade 70-tall har blant annet med seg blomster, fred, psykedeliske mønstre, fargerike klær og platåsko. Alle disse elementene er med på å forme en fargerik fest som vil passe perfekt for karnevalet! 70-talls stilen har vært i motebildet i flere år, og vi ser ingen grunn til at det ikke kan bli med inn i karnevalet! Ta fatt de høyhelte gullbootsene, slengbuksene, de runde brillene og en rocket sveis som forteller alle at du er klar for fest og moro.

Se hele vårt utvalg av kostymer og utkledning her >