12 Tips til en flott Halloweenfeiring

Emilie Flatner
Sep 01, 2020

Årets skumleste tid står for tur, og vi digger stemningen, kostymene og partyfaktoren! Her finner du våre Halloweenfavoritter, i alt fra kostymer og borddekking til filmer og musikk. Har du bestemt deg for hva du vil kle deg ut som? Bare få uker igjen nå..

1. Matchende kostymer er populært både til karneval og andre anledninger. Men hvilken anledning passer vel bedre for matching med din beste venn (eller kanskje kjæreste?) enn Halloween? Let gjerne etter inspirasjon til deres matchende kostymer i film, litteratur og kjente eventyr. 

2. Dagsaktuell bordekking til Halloween betyr rett og slett at du tar en titt på hvilke skumle saker som har berørt de fleste av oss i løpet av året som gikk. Kanskje det har vært en ny sesong av den superpopulære serien Stranger Things? Eller kanskje Skrik-filmene har fått en ny versjon? Jo mer du treffer hodet på spikeren, jo enklere blir det også å holde seg til temaet når du dekker på. 

3. Gjør-det-selv kostymer er en super aktivitet for deg som er både kreativ og liker å holde på med hendene. Du trenger derimot ikke å ha sysaker og andre ting i orden for å lage et ekte hjemmelaget kostyme. Et enkelt tips til hjemmelaget kostyme er rett og slett å ta fatt dorullen! Snurr den rundt og rundt deg selv eller den du skal kle ut, og vipps så har du en mumie!

4. Halloween Bannere gjør seg supert til alle rom! Du kan velge bannere som du selv utformer, eller ferdige bannere som passer for nettopp ditt tema.

5. Søt Halloween for de minste - Halloween er blitt en folkekjær feiring som med tiden også har blitt mer vanlig å feire her til lands. Det er likevel mye som kan virke skummelt for de aller minste, og derfor har vi tilpassede produkter til alle aldre! Velg søtere produkter til dekorasjon og borddekking som gjør at barna får lyst til å feire denne morsomme festen år etter år.

6. Boo-tiful ballonger egner seg like godt til feiring for store som feiring for små. Ballonger er en klassiker til enhver fest, og Halloween er intet unntak. Vi har ballonger i alle farger og former, og du kan enkelt velge dine favoritter i vårt store utvalg av ballonger som du finner her!

7. Day of the Dead eller 'De dødes dag' er en meksikansk feiring som finner sted den 1. og 2. november. Dagens feiring er en blanding av prekolumbiansk kulturer og de katolske alle sjelers dag og allehelgensdag. Dette temaet passer perfekt for deg som foretrekker en estetisk flott Halloweenfeiring, da dekorasjonene ofte består av mye blomster i kombinasjon med mørke farger og ensfargede skjelett-figurer. 

8. Dødelig og skummel festpynt er klassisk til Halloweenfeiringen. Velg de skumleste produktene og effektene du finner, og bruk både hodeskaller, spindelvev og andre ekle effekter i pynten og borddekkingen.

9. Halloween Spilleliste - Smaken er som baken, og i denne baken finner du alt fra klassiske 'Thriller' med popkongen MJ, til mørkere slagere som 'I put a spell on you' av Marilyn Manson. Ved å søke på Halloween på Spotify eller andre musikktjenester så vil du garantert få opp en god spilleliste eller ti som egner seg godt til feiringen.

10. Pinatas er like morsomt for voksne som de er for barn. Pinatas kan fylles med omtrent hva som helst, så om du kan jo tenke på om du vil at det er godteri,små kryp, hodeskaller eller annet morsomt som skal poppe ut av den når den sprekker. Se alle våre pinatas her!

11. Skumle Halloweenfilmer setter stemningen for enhver Halloweenfeiring. Lad opp til festen du skal på, eller festen du selv skal arrangere ved å ta en titt på gamle klassikere! Hvis du tør da..

12. Creepy masker er en enkel men effektiv måte å bli skummel på 1-2-3 til Hallloween. Dersom du har kleskrise og ikke aner hva du skal kle deg ut som til Halloween, så er dette en rask og super løsning der du kan bruke dine vanlige klær sammen med en skummel maske.