home Meny close
menu Meny

Barnebursdag

Her finner du vårt utvalg av bursdagstema og bursdagsutstyr for barn og unge. Under hvert tema finner du produkter til borddekking, festpynt, baking og mye annet festutstyr. Lag en drømmebursdag sammen med ditt barn! Husk at vi også har mange flere spennende produkter i resten av nettbutikken.

Å feire bursdag er gjerne en dag barna gleder seg til hele året! Dette er dagen for gaver, kake, lek og venner. For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres. La oss gjøre jobben noe lettere! Vi har samlet ulike produkter fra nettbutikken i forskjellige tema til barnebursdag, slik at du kan finne alt du trenger på ett sted og få det tilsendt hjem. Enkelt og veldig greit!

Alt fra bursdagsinvitasjoner & kakebilder til leker

Vi har invitasjoner til å invitere, pynt til å dekorere og leker til å underholde! Hva med å invitere til en Frost bursdag? Eller forhistorisk dag med dinosaurer? Kanskje inviterer du skumle sjørøvere og magiske enhjørninger til fest? Papptallerkener, krus og servietter som matcher er alltid en hit! Og ikke knuser de og rett i søpla går de når magene er fulle av pølser og bursdagskake – svært praktisk! Når det gjelder barnebursdagskake har vi det du trenger av utstyr! Om det er muffinsformer, kakelys, spiselig pynt og mer. Dersom du ønsker mer bake-utstyr til anbefaler vi å ta en titt under baking.

I tillegg til bursdagspynt og -utstyr har vi også en rekke leker: fra klassikere som  fiskedam leken der barna fisker etter små overraskelser, til spennende skattelek med tampen brenner og pinata! Blås opp ballonger og lek ballongleken eller la alle få med seg en morsom helium-ballong hjem til minne!

Noen spørsmål om Barnebursdager

Hvilket tema og pynt skal jeg velge til barnebursdagen?

Her finner du tips og ideer til barnebursdag.

Hvilke aktiviteter kan man gjøre på en barnebursdag?

Her finner du leker og aktiviteter til barnebursdagen.

Hvordan baker man til en bursdag?

Her finner du tips til hvordan man baker med barn til bursdagen.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid

Populære produkter til barnebursdagen

Våre mest populære temaer til barnebursdagen

Alle temaer til barnebursdag

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 482
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 482
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000