home Meny close
menu Meny

TV og Filmkostymer

Vi har alle en favoritt. Et favoritt show eller en favorittfilm! Favorittene er ofte noe vi kan se igjen og igjen uten å noensinne gå lei. Tv-serier og filmer er med på å definere popkulturen, og disse tv-sendingene eller filmene bidrar ofte til at vi føler oss litt nærmere våre store idoler. Men når det er tid for å velge hvilken tv- eller filmkarakter vi skal portrettere til utkledningsfester som Halloween, kjendisfest eller karneval så kan valget være vanskelig. Med karakteristiske kostymer og gjenkjennelig utseende fra omtrent hver eneste ikonisk film og tv-serie noensinne så kan valget bli noe overveldende.

For at du lettere skal kunne finne frem i jungelen av kostymer så har vi gjort noen trekk som hjelper deg å bestemme deg. Vi har saumfart produktene fra nære og fjerne kategorier og samlet de til en hel kategori som gjør alt litt enklere for deg, og som ikke minst sparer deg for verdifull tid! Når kostymet er på plass så er det jo tross alt ofte andre ting som også må fikses før festen kan komme i gang, som for eksempel sminke, borddekking, godteri til knask eller knep og lignende.

Vi har samlet sammen TV og Filmkostymer fra bestselgerne, våre egne favoritter og nyeste kostymetrender for å gjøre deg best mulig rustet til å finne kostymet du vil vinne utkledningsfesten med!

Vi har ulike kjendiskostymer fra de mest populære seriene og filmene, og vi har kostymer både for deg som drar på fest solo, for deg som drar med en partner eller bestis, og for deg som har lyst til å matche kostymet med flere venner! Sjekk ut disse kostymene og bli inspirert! Med alle disse ulike tv- og filmkostymene så er vi sikre på at du finner et kostyme som gjør at du sklir rett inn i karakter og bringer den til liv!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 125
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 125
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800