home Meny close
menu Meny

Barnekostymer

Her finner du kostymer til de aller minste og oppover, jenter og gutter. Det finnes utallige anledninger til å kle seg ut! Enten man skal på skoleavslutning eller karneval, temabursdager eller gå knask eller knep med venner. Kostymer er også en perfekt gave til den fantasifulle. Hva er vel ikke morsommere enn å drømme seg bort i en eventyrverden, full av riddere, zombier, sjørøvere og kongelige.

Barnekostymer til store og små!

Vi har et stort utvalg av forskjellige kostymer og det kommer stadig inn nyheter. De aller fleste kostymene her kommer i forskjellige størrelser. Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene. Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker!

Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Noe du savner? Da må du ta en titt i resten av vår utkledning kategori – her finner du blant annet sminke, hatter, briller, masker og mye mer.  

Se deg rundt i resten av nettbutikken for resten av festutstyret til festen din. Under barnebursdag finner du alt mulig rart delt inn i over 70 forskjellige tema. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 60 av totalt 301
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 60 av totalt 301
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000