home Meny close
menu Meny

Neon Party og glow Party

Neon party, rave party, glow party… Kjært barn har mange navn og dette festtemaet går av aldri av moten og er alltid like morsomt! Dette er et tema som går hånd i hånd med sterke farger, dempet lys, musikk og dans. Her er det bare å riste på dansefoten og slå seg fullstendig løs!

Neon party er temafesten for deg som vil slippe deg løs og danse!

Neon party er et perfekt tema når du skal arrangere temafest og er gøy for alle aldre! Inviter gjestene dine til en vill kveld og ikke glem å be alle ta med en t-skjorte de ikke er redde for å søle på, for her skal det males! Finn frem selvlysende glow maling og lag morsomme figurer, ord og tegn på t-skjorten. Malingen vi selger kan også bruke spå huden, så lag sirkler rundt øynene, stjerner, bart og andre festlige ting! Når du kommer i mørket vil malingen lyse opp! Vi har også selvlysende hårspray – bare sånn for å gjøre det helt komplett.

Når du inviterer til rave, så er det viktig at du får pyntet og gjort til rette for riktig god stemning. Vi har alt du skulle trenge av borddekking og selvlysende pynt! Heng opp selvlysende LED ballonger som lager magisk lys på dansegulvet og del ut drikke i neon fargede glass.

Glowsticks og annet selvlysende tilbehør som armbånd, halskjede, ja til og med krone! Selvlysende tilbehør er et absolutt must når du inviterer til temafest med neon og glow tema. Det blir ikke skikkelig feststemning uten, så del ut tilbehøret til gjestene dine og start moroa!

Fant 12 produkter
per side
Desc
Fant 12 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000