home Meny close
menu Meny

Hawaii Party

Aloha! Her finner du alt du trenger av dekorasjon til ditt Hawaii Party, Aloha Party, Pool Party eller Luau Party. Hawaii fest kan arrangeres året rundt. Der er like gøy med hula hula fest på en mørk vinterkveld som det er på en het sommerdag! En skikkelig tropefest er populært blant både voksne og barn og passer som tema til flere anledninger: barne- og voksenbursdag, sommerfest, utdrikningslag, skolefest, reunion og mye mer! Dette er et tema man kan leke rundt med og som gir store muligheter for utkledning og effekter!

Blir klar til Hawaii party med alt fra krans til palmer! 

Pynt til hawii party med flamingos, palmer, ananas, papegøyer, blomsterkranser og andre tropiske effekter. Server snacks på en svært flip-flop sandal, pynt maten og kakene med pyntepinner med frukt. Lag deilige fruktspyd av druer, mango og jordbær og legg frem vannmelonformede servietter. Match med ananastallerken og en gress-duk som gir skikkelig øy-følelse. 

Hva smaker vel bedre enn iskalde drinker med festlige sugerør og drinkpinner, og kjøl dem ned i våre kule oppblåsbare drikkekjølere. Fyll svømmebassenget med flytende tropiske figurer og slå til med vannballonger. Har du ikke et svømmebasseng tilgjengelig kan du underholde gjestene med en pinata full av overraskelser eller test ut gjestenes evner i limbodans! 

For å skape en komplett tropekveld må du så klart ha den riktige pynten. Blås opp ballonger i alle farger, dekorer veggene med fruktig girlander og pynt med pom pom og honey combs.

Så gjenstår det bare noen tropiske rytmer og hawaiiskjørt før du kan ønske gjestene velkommen i riktig hawaiistil med blomsterkrans. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000