home Meny close
menu Meny

Pinata

Pinata, Pinjata eller Piñata; kjært barn har mange… stavemåter? Uansett har denne festligheten blitt en populær festlek eller bursdagslek! Pinataen henges opp i taket og i tur slår gjestene på den hule figuren ved hjelp av en pinne, med bind for øynene. Snurr gjerne den som skal slå, et par ganger rundt først – det er jo tross alt ganske gøy å se en sjanglende og litt desorientert festdeltaker forsøke å treffe figuren rett foran seg! Hvem greier til slutt å knuse pinataen og se hva som er gjemt inne i den?

Stort utvalg av forskjellige pinata og tips til pinata fyll! 

Leken passer perfekt for barnebursdager, men også for lekne voksne (gjerne litt sent på kvelden). Fyllet kan tilpasses etter hvem som skal delta! Fyll pinataen opp med godteri, leker eller andre overraskelser. Her finner du også forskjellig pinata fyll.

Pinataen er velkommen i alle slags selskap, selv om mange nok forbinder den med Mexico! Men pinataen stammer faktisk fra Kina og Marco Polo førte skikken til Europa. Her fikk den en religiøs betydning der pinataen er de 7 dødssynder og pinnen Guds styrke. I dag er den en morsom festaktivitet som skaper liv i form av lek og latter! 

Pinataen kan ha alle salgs former og fasonger, fra den klassiske esel-pinataen til pinataer fra kjente filmer og serier. Kanskje velger du en formet som en fotball? Eller kanskje det er et prinsesseslott som skal brytes inn i for å få tak i skattene gjemt der! Vi har også varianter med snøre der alle gjestene trekker i hver sin snor. Her er vinneren den som trekker i snøret som åpner pinataen!

Vi har et stort utvalg av festleker og festutstyr, så husk å ta en titt i resten av vårt utvalg i nettbutikken! 

Fant 2 produkter
per side
Asc
Fant 2 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000