home Meny close
menu Meny

Ballonger med mønster

Her finner du hele vårt sortiment av ballonger med mønster. Mønstrete ballonger er perfekt til party, uansett festtema eller fargetema. Fyll dem opp med helium eller bruk ballongpumpe og fyll dem med luft.

Mønstrete ballonger er perfekt å kombinere med ensfargete eller annen festpynt!

Kombiner gjerne flere mønstrete ballong med helfargete ballonger. En slik kombinasjon, med matchende farger, kan være utrolig lekkert som dekorasjon til festen din! Velg rosa ballonger i forskjellige nyanser og knyt dem sammen med rosa ballong med svarte sirkler eller omvendt – svart ballong med rosa sirkler! Velg noen ensfargete ballonger med blomstermønster til sommerfesten din, kombiner dem med for eksempel grønne ballonger. Sjekk ut våre lyserosa eller lyseblå ballonger med prikker til dåpen; de blir utrolig skjønne sammen med hvite eller gjennomsiktige ballonger. Lag et ballong girlander med ensfargete og mønstrete ballonger om hverandre.

Inviterer du til en stjernespekket og glamorøs fest med Hollywood tema eller lignende? Blås opp ballonger med stjerner og kombiner dem med ballonger i gull, svart, sølv eller hvitt. Velg noen fine ballonger med hjerter til Valentines eller for å glede kjæresten din. Black and white party? Kombiner ensfargete svarte og hvite ballonger med et par hvite, gjennomsiktige ballonger med svarte prikker.

Du kan også kombinere ballonger med mønster sammen med annen pynt. Heng tassels i en matchende farge i ballongen. Lag en bukett av ballonger i mønster, ensfargete ballonger, pom poms og honeycombs.

Se resten av våre ballonger og annet festutstyr! I vår kategori med tilbehør til ballonger finner du alt du trenger for å sette sammen, henge opp og blåse opp ballongene dine. 

Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800