home Meny close
menu Meny

Ballong-tilbehør

Her finner du alt mulig av tilbehør til party ballonger! Tilbehør til ballonger er nok neppe det første man tenker på, men her har du alt av ballongpumper og ballongsnor til egne ballongoppheng og helium til ballonger! Alt du trenger for å lage stilige ballongkreasjoner og dekorasjoner til festen din!

Her har du alt du trenger for å lage dekorasjoner og pynte med party ballonger!

Vi har gavebånd i forskjellige farger! Blås opp ballongene dine med helium og la de henge oppunder taket. Krøll gavebånd og knyt det fast i ballongene som svever under taket. Lekkert! Alternativt kan du bruke swirls istedenfor gavebånd. Stilig måte å gjøre dette på er å ha forskjellige ballonger i regnbuens farger, eller som passer temaet ditt, og feste de i rekke bortover veggen. Disse trenger ikke å blåses opp med helium. Finn frem bånd i samme farge som ballongene og knyt fast – voila! En lekker regnbue med slør!

Se også vår kategori for tassels som du kan knyte fast i ballongene. Det er utrolig lekkert å fylle taket med ballonger og ha disse duskene hengende ned fra ballongene dine!

Har du sett vårt ballongnett? Dette er helt fantastisk å bruke til fester, jubileum, overraskelser og eventer! Fyll nettet med fargerike eller ensfargete ballonger og når tiden er inne; Slipp alle ballongene fri! Det er utrolig fint når alle ballongene faller ned fra taket samtidig. Her gjelder det å ta frem kameraet og knipse noen flotte øyeblikk! Er det bursdag eller et event? Gjem små lapper inne i ballongene, med fine ord eller en premie! Ballongene må sprekkes for å få tak i lappen. Lappene kan byttes inn mot den ordentlige premien.

Bruk bånd og ballongfester til å lage stilige ballongdekorasjoner som ballongsøyler eller store figurer av ballonger! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800