home Meny close
menu Meny

Bordpynt

Her finner du alt du trenger for å dekke bordet til bursdag og fest. Vi fører et stort utvalg av tallerkener, kopper, bestikk, duker, servietter og mye mer. Uansett hvilken anledning så har vi det du måtte trenge, om det er til barnebursdag, babyshower eller til temafester og jubileum.

La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag.

Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! 

Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne-bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Under bordkort finner du alt fra ’klassiske’ kort til kreative bordkort til glassene, bordkortholdere og andre kreative løsninger! Server snacks og tilbehør i søte papiresker og beger. Kanskje vil du gjøre en søt vri og servere desserten i beger med en tre-skje til? Hva med å henge ballonger i taket over bordet, med lange serpentiner som krøller seg nedover mot gjestene? Pynt opp kopper og glass med morsomme sugerør og pynt festbordet med pom pom og dekorer stolene med crepebånd/pyntebånd.

Løsninger som er litt annerledes og kreative er slike ting gjestene dine vil legge merke til og sette pris på! Bla deg igjennom kategoriene, la deg inspirere og overrask gjestene dine!

Ønsker du å se produktene sortert etter festtema eller fargetema? Vi har egne kategorier med ferdige forslag til barnebursdagstemaer og andre temafester.

Når bordet er dekket og klart gjenstår festpynt og dekorasjoner! Ta en titt i vår kategori Festutstyr

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 450
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 450
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000