Slik arrangerer du en hyggelig påskefeiring med familien

Påsken er tiden der fridagene gir oss tid til påskeverksted, å spise påskeegg og skape koselige minner med familien. Her får du våre beste tips til en super påskefeiring!

Påskeverksted

Påskeverksted kan arrangeres med både barn og voksne, og det er en hyggelig aktivitet som alle kan være med på. Planlegg i forkant hvilke aktiviteter dere skal ha på påskeverkstedet, og skriv gjerne opp på en liste slik at du får god oversikt over de ulike prosjektene dere skal få til sammen. Vi har mange ulike DIY pakker og produkter du enkelt kan klikke hjem til ditt påskeverksted, og her får du våre beste tips til ting dere kan gjøre og lage:

Lag påskepynt med barna

Hva er vel hyggeligere enn egendesignet påskepynt? Gjør det til en tradisjon å lage påskepynt under verkstedet hvert år, og etterhvert vil du se at du ikke lenger vil føle verken trang eller behov for å kjøpe inn påskepynt når du allerede har så mye flott lagret fra de tidligere feiringene.

Mal på påskeegg

Påskeegg er kanskje det mest gjenkjennelige av påskedekorasjon, og de er like morsomme å lage for voksne som for barn. Dekorer påskeeggene med vannfarge eller annen maling, og vær ekstra kreativ ved å lime på fjær og annet morsomt som gjør at eggene skiller seg ut. Et supert tips for å holde interessenivået like høyt hele veien er ved å arrangere en liten vennlig konkurranse! Hvem klarer å dekorere det fineste egget? Hvem klarer flest egg på satt tid?

Påskebakst

Enten påskeegget allerede er spist opp eller ei så er baking en super aktivitet som dere kan ha det gøy med underveis og nyte resultatet av etterpå. Bak deilige hveteboller, muffins, cupcakes eller andre godsaker. Vårt beste baketips til påsken er cakepops som dere kan dekorere med melis og annet godt, og de ligner også på små påskeegg. 

Hvordan gjøre bakingen med barna til en suksess? Les om våre beste tips for baking med barn her!

Lag en morsom påskekurv

Påskekurver er en klassiker som har vært tradisjon i mange år. La påskekurven bli en del av deres tradisjon, og hjelp barna med å lage påskekurver til hverandre eller til andre familiemedlemmer. Besteforeldrene vil garantert også sette pris på en hyggelig oppmerksomhet i form av en påskekurv med masse digg i! Påskekurven kan fylles med godterier, bakst dere har laget sammen, påskeegg som barna har dekorert eller andre morsomme ting.

Innendørs påskehage

Mange bor i leilighet eller andre husstander uten egen hage, og nettopp derfor kan vår supersøte påskehage være et perfekt alternativ for en fullkommen vårfølelse i påsken! Se inspirasjonsvideo og produkt under.

Påskeminner på foto og film

Når man har det hyggelig så er det lett å tenke i ettertid at man gjerne skulle ha foreviget minnene på kamera. Klikk hjem morsomme photo booth props, et Instax kamera som printer ut bildene umiddelbart, og få minnene fra påskeferingen fanget på bildene!

Her finner du photo booth props, Instax polaroid kamera og flere bildeeffekter.

Få hyttefølelse i hjemmet med brettspill

Kvikklunsj, appelsiner og brettspill er 3 elementer som mange vil kjenne igjen fra den klassiske påskefeiringen her til lands. Dette er også elementer som du enkelt kan skape en hyttefølelse med hjemme! Kok opp kakao, hent frem Kvikklunsjen, skrell et par appelsiner og benk dere ned med et morsomt spill. Hos oss finner du mange ulike spill både til barn og voksne, som garantert får hyttefølelsen til live uansett hvor du befinner deg.

Påskens flotte borddekking

Våren spirer og solen har endelig kommet for å bli litt flere timer i løpet av dagen enn hva vi er vandt til fra vinteren. Dekk på til en herlig påskefrokost, påskelunsj og påskemiddag med det beste påsken har å by på! Plukk hestehov, hvitveis og blåveis, og kombiner blomsteroppsatsene med kvister som du fester fjær på.

Nylig besøkte produkter