home Meny close
menu Meny

Sjørøver og Pirat Bursdag

Arrg! Her er alt du skulle trenge for å invitere til en skikkelig sjørøverfest! Inviter Langemann, Kaptein rødskjegg, Kaptein Krok, Jack Sparrow og resten av vennene dine til en skikkelig piratfest. Ingenting slår en klassisk sjørøverfest: La gjestene kle seg ut som lure pirater med tørkle på hodet og lapp over øyet. Her finner du en rekke produkter og forskjellige motiver perfekt for din sjørøverfest!

Skip O’hoi! Land i sikte? Inviter alle dine venner med opp i skuta for å seile de syv hav med deg!

I denne kategorien finner du alt fra skattekart-duk til sjørøver servise! Dekorer bordet med gullmynter og diamanter og server kake formet som en hodeskalle! Vi har en rekke piratpynt perfekt til kaker og cupcakes. Dekorer med sjørøverballonger og sett kursen mot land for å plukke opp gjestene! Ta også en titt på våre mange sjørøver kostymer!

Hiv o’hoi, snart er skatten vår! Ekte sjørøvere må så klart dra på skattejakt! Plasser ut skatter rundt i lokalet og tegn opp et kart som de små røverne må følge for å finne frem til der skattene lurer seg. Kanskje er skatten bevoktet av et skremmende monster i form av en pinata? La sjørøverne beseire udyret for å få skattene som gjemmer seg i udyrets mage!

Tips til flere morsomme aktiviteter:

  • Kast ringer rundt sverdet. Sett opp et sverd og la de små piratene få sjekke hvor treffsikre de er med gullringene!
  • Sett lappen på øyet til piraten. Dette er en liten vri på den klassiske ’sett halen på grisen’.
  • Balanser på planken. Sett opp en planke mellom to kasser eller lignende og test landkrabbenes balanseevner!
  • Er det varmt i været så er det gøy med vannballonger! Fyll svarte små ballonger med vann og se hvem som klarer å treffe blink! 
Fant 23 produkter
per side
Desc
Fant 23 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000