home Meny close
menu Meny

Sirkus Bursdag

Sirkus har i generasjoner vært et sted for fascinasjon og moro, så hvorfor ikke ta sirkuset hjem til deg på din bursdag? By på popcorn fra ekte popcorn-beger, blås opp morsomme ballonger som ser ut som en klovn og arranger et magisk trylleshow for gjestene dine!

Dette temaet byr på mye farger, moro og fantastiske dekorasjoner! Hva med utkledning? La gjestene dine kle seg ut som utrolige sirkusartister eller majestetiske sirkusdyr! Her kan man være alt mulig, fra sirkusdirektør, linedanser, klovn, elefant eller løve!

Inviter til en storartet fest i manesjen med sirkustema til bursdagen!

Dekk på bordet ditt med lekker sirkus borddekking, fra tallerkener til servietter og morsomme kopper!  Gjør lokalet ditt om til et fantastisk sirkustelt med fargesprakende pynt, vimpelbannere og pom poms! Server deilig is fra en helt egen iskremvogn. Alle sirkus har et eget sirkus-tog og kanskje ditt tog skal komme tøffende med kaker? Når vi snakker om kaker, vi har en rekke sirkus pynt til både cupcakes og bursdagskaken. Lag en kreativ og stilig bakst med vårt utstyr. Del ut flotte sirkushatter til gjestene dine og la festen starte!

Til sirkusbursdagen er det perfekt med klassiske sirkusleker! Sett opp kopper i et tårn og kast risposer eller små baller for å velte tårnet. Bruk en stor papplate og mal på en klovn og ballonger; skjær ut sirkler i ballongene og i klovnens munn og se hvem som klarer å kaste i hullene. Fyll en bøtte eller balje med vann og legg epler i vannet. Klarer gjestene å fange epler med bare munnen? Ta gjerne en titt på våre festleker for flere morsomme aktiviteter til bursdagsfesten!

Til denne temafesten er det perfekt med pastellfarger som fargetema! Sjekk også ut vår kategori for festutstyr for mer lekker festpynt til bursdagen. 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000