home Meny close
menu Meny

Kaptein Sabeltann Bursdag

Hiv o’ hoi, snart er skatten vår! Feire bursdagen din som en ekte pirat slik de gjør i Kjuttaviga! Inviter selveste Kaptein Sabeltann og sjørøverne Langemann, Pelle Pirat og Pysa Pirat. Kanskje kommer også Sunniva? Seil av sted med den flotte piratskuta Den sorte dame for å finne nye eventyr og skatter!

Hos oss finner du et flott utvalg av stilig pynt og utstyr som må til for å feire en skikkelig pirat! Hovedfargene i dette temaet er rødt og sort. Dette er også et perfekt tema for utkledning – hvem blir den skumleste piraten?

Ballonger, godteposer og pirathatt – alt du trenger for å seile de syv hav med Kaptein Sabeltann!

Her finner du pirathatter – ta dem på og finn frem piratens kikkert slik at dere kan speide etter skatter! La alle gjestene få gjemme gavene sine rundt om kring og lek skattejakt mens bursdagsbarnet får lete etter skattene sine sammen med alle vennene som kan fortelle om tampen brenner eller ei!

Sett seil og fisk etter Kaptein Sabeltann godteposer bak vårt fiskeforheng. Fyll en av våre pirat pinata med gullmynter og andre skatter og la piratene sloss for å få skattene som ligger skjult inne i den!

Blås opp Kaptein Sabeltann ballonger og lek ballongleker. Forhåpentligvis slipper taperne å gå planken! Pirater må aldri gå sultne og det er ikke noe de liker bedre enn kaker og muffins. Vi har alt du trenger av piratpynt og kakebilde for å lage ekte skipsmat!

I denne kategorien finner du også mange fine gavetips til en som elsker Kaptein Sabeltann og pirater!

Glem ikke å synge Kaptein Sabeltanns helt egne bursdagssang! Få gullet om bord og start feiringen! 

Fant 3 produkter
per side
Desc
Fant 3 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000