home Meny close
menu Meny

Frost - Frozen Bursdag

Bli med inn i det vakre landet Arendelle og feire bursdagen din sammen med Elsa, Anna, Olaf, Kristoffer og reinsdyret Sven! Det fantastiske eventyret om is-prinsessen og hennes søster Anna har tatt verden med storm i filmen Frost. Dette er drømmebursdagen som vi kan hjelpe deg med å gjøre virkelig!

Dette er ett av våre aller mest populære bursdagstema. Her hos oss finner du alt tilbehør du måtte trenge til din frostbursdag. Inviter alle vennene dine med flotte Frost-invitasjoner og gjør lokalet om til et magisk isslott med Frozen ballonger og flotte pom poms i lilla og isblå. La gjestene få velge mellom Anna eller Elsa masker, slik at de kan føle seg som ekte prinsesser.

Feire en magisk bursdag med Frost tema, med pynt og lek!

Vi har forskjellige frost-tallerkener du kan velge mellom, med tilhørende kopper, servietter og duk. Gratuler det heldige bursdagsbarnet med ’Happy Birthday’ banner med Frostmotiv. Dekorer veggene med Frost-vimpler og veggdekorasjon! Vi har også Olaf-pynt, for hvem elsker vel ikke den muntre og snille snømannen som alltid er der for vennene sine?

Bak en kake som vil bli snakket om i lang tid, med Frost kakebilde og Frost kakepynt! Vi er en rekke forskjellig pynt, også spiselig, som du kan velge mellom – til kake og muffins. Dekorer bordet med lekker konfetti formet som snøkrystaller og heng opp lenger med snøkrystaller i taket. Man vil få følelsen av å være inne i Elsa sitt isslott!

Lek morsomme bursdagsleker perfekt til Frostbursdag. Hva med å sette nesen på Olaf? Eller kast på blink med snøballer? I mangel på ekte snø kan man bruke pingpong baller. Finn steiner og lag dem om til trollfamilien til Kristoffer ved å tegne på ansikter eller lag sing-a-long med sangene fra filmen som alle elsker!

Noen spørsmål om Frost Bursdag

Hvilke aktiviteter passer til Frost Bursdag?

Her finner du tips og ideer til til aktiviteter og leker til Frost Bursdag.

Hvordan feirer man en Frost Bursdag?

Usikker på hvordan du skal pynte og dekke på bordet til Frost bursdag? Her finner du inspirasjon og tips til feiringen.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000