home Meny close
menu Meny

Halloween - Kostymer, Pynt og Tilbehør

Her finner du pynt og dekorasjon for å feire Halloween, eller Allehelgensaften som det heter på norsk. Halloween feires den 31. oktober hvert år, men det er også vanlig å feire rundt nærmeste helg! I Norge er Allehelgensaften opprinnelig en katolsk merkedag for alle ukjente helgener, men i dag har vi stort sett adoptert den amerikanske feiringen med kostymer og ’knask eller knep’!

Dette er kvelden der skillet mellom vår daglige verden og den ’andre siden’, den spøkelsesaktige nattverden, blir nærmest usynlig. Her kommer alle skremmende vesener frem og tar del i en skummel feiring! For de minste innebærer dette ofte å gå ’knask eller knep’ fra dør til dør, som vil si at man enten gir barna noe godt, ellers så vil de utføre en rampestrek!  

Dekorer til en skummel halloween fest med vårt utvalg av pynt og dekorasjon!  

I denne kategorien har vi samlet alt du trenger for å arrangere et skremmende bra halloween party, enten om du steller i stand for små rampete hekser eller sultne zombie-venner! Populære symboler og pynt for denne kvelden er spindelvev, flaggermus, hodeskaller og skjeletter og så klart, gresskar!

Dekorer et skikkelig halloween-bord med sort duk og halloween konfetti, og halloween borddekking. Suppler med pynt i farger av gull, sølv, svart og oransje. Fyll taket med svarte pom poms, ballonger og honeycombs. Heng opp spindelvev og skjeletter fra taket og skrem gjestene dine med skumle halloween cupcakes og kaker. Vi har nemlig både halloween kakeformer og pynt til baksten! Bla nedover og kos deg med å sette sammen en nifs og fryktelig bra aften! 

Mangler du et kostyme til halloween? Se også i vår kategori mønster & fargetema for mer utstyr og pynt til festen. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 24 av totalt 84
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 24 av totalt 84
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000