home Meny close
menu Meny

Dåpspynt

Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp. Ta en titt og la deg inspirere!

Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Uansett hva du velger, er det alltid fint å kunne invitere de nærmeste for å feire en ny verdensborger.

Til dåpen kan det være fint å velge et tema som går igjen i all dåpspynten. Hva med elefanter, sommerfugler eller bamser som tema? Ved siden av et tema er det lekkert med en fargepallett som er gjennomgående. Her anbefaler vi også å ta en titt på vår fargeinndelinger under ”Mønster og fargetema”.

Lekker dåpspynt: fra baking til servietter og pynt til lokalet!

Vimpler, lanterner og ballonger har blitt mer og mer populært og vi anbefaler å gå for noen myke pastellfarger til barnedåpen. Vimpelbannere kan være en perfekt måte å dekorere veggene i lokalet og skape riktig stemning. Hos oss får du også kjøpt tekst-banner med valgfri tekst – lag ett med barnets navn som kan henge på veggen under selskapet. Når dagen er over er dette en hyggelig detalj å henge på barnerommet. Det har også blitt svært populært å dekorere kake- og dessertbordet med vifter i ulike farger på veggen over, små pyntedetaljer og lekre cupcake-former i dagens valgte fargepallett. Hva med noen søte bamse-sticks til å dekorere kakene? Eller vårt kake-banner til dåpskaken? Og ikke glem papirsugerør og matchende servietter! Noe du savner av dåpspynt? Benytt deg av vårt søkefelt for å lete igjennom hele nettbutikken!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 63
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 63
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000