home Meny close
menu Meny

17 Mai Pynt

17. mai er vi så glad i, moro vi har det fra morgen til kveld! En frase de fleste av oss kjenner oss godt igjen i. Dette er vår alles nasjonaldag og dagen vi feirer at vi fikk vår egen grunnlov i 1814. Grunnlovsdagen her til lands skiller seg fra de mange andre land, med utallige sanger, barnetog og storslått feiring fra, ja nettopp morgen til kveld.

Enten dagen starter med barnetog eller champagnefrokost, avsluttes med familieselskap eller med hælene i taket, så har vi dekorasjonene du trenger.

I denne kategorien har vi samlet all dekorasjon, pynt og annet stæsj som skal til for å vekke nasjonalfølelsen, hos deg og dine gjester! Et selvsagt fargetema for denne dagen er de norske flaggfargene, rødthvitt og blått.

Feire nasjonaldagen med 17. mai sløyfer og flagg

17. mai er en dag som vekker feststemningen hos de fleste og en dag for feiring. Pynt opp taket med ballonger, vimpler og papirlenker i flaggets farger. Dekk opp bordet til 17. mai frokost med norske flagg, både i duk, tallerkener, servietter, kopper og borddekorasjoner. Denne dagen kommer papptallerkener og annet engangsservise godt med - hvem vil stå og ta oppvasken i finstasen?

Fra staselig pynt til mer praktisk utstyr og ting, så kan du også finne serveringsbrett, bestikk, kakedekorasjoner og muffinsformer, duker, kopper og invitasjoner. Når dekorasjonene er på plass og du har pyntet til fest, så må du ikke glemme 17. Mai lekene! Sekkeløp og potetløp er klassikere, og dette er dagen for å finne frem det indre barnet i deg. Ellers er 17. Mai quiz (vi anbefaler kahoot dersom alle gjestene har smarttelefon), stol leken eller pakkeleken på rim, eksempler på morsomme leker som samler gjestene og får i gang festen.

Stas opp antrekket med en 17 mai sløyfe og gjør deg klar for å feire grunnlovsdagen!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 144
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 144
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800