home Meny close
menu Meny

17 Mai Pynt

17. mai er vi så glad i, moro vi har det fra morgen til kveld! En frase de fleste av oss kjenner og kjenner oss igjen i. Dette er vår alles nasjonaldag og dagen vi feirer at vi fikk vår egen grunnlov i 1814. Grunnlovsdagen her til lands skiller seg fra de mange andre land, med utallige sanger, barnetog og storslått feiring fra, ja nettopp morgen til kveld.

Enten dagen starter med barnetog eller champagnefrokost, avsluttes med familieselskap eller med bunadskoene i taket, så har vi dekorasjonene du trenger.

En selvsagt fargetema for denne dagen er de norske flaggfargene, rødt, hvitt og blått. Vi har samlet 17 mai pynt som vil vekke nasjonalfølelsen hos deg og dine gjester!

Feire nasjonaldagen med 17 mai sløyfer og flagg

17 mai er en dag som skaper feststemning hos de fleste og en dag som virkelig må feires. Ønsk gjestene velkommen med røde champagneglass og et tak prydet med pom pom, vimpelbannere og papirlenker. Server mat på tallerkener i papp med det norske flagget og slipp oppvasken (mer tid til feiring!). Pynt bordet med 17 mai flagg, serpetiner og lekre bordkort.

Fra staselig pynt til mer praktisk utstyr og ting, så kan du også finne serveringsbrett, bestikk, kakedekorasjoner og muffinsformer, duker, kopper og invitasjoner. Når dekorasjonene er på plass og du har pyntet til fest, så må du ikke glemme 17. Mai lekene! Sekkeløp og potetløp er klassikere, og dette er dagen for å finne frem det indre barnet i deg. Ellers er 17. Mai quiz (vi anbefaler kahoot dersom alle gjestene har smarttelefon), stol leken eller pakkeleken på rim, eksempler på morsomme leker som samler gjestene og får i gang festen.

Stas opp antrekket med en 17 mai sløyfe og gjør deg klar for å feire grunnlovsdagen!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 60 av totalt 189
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vare 1 til 60 av totalt 189
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000