home Meny close
menu Meny

Ansiktsmaling og Kroppsmaling

Klar for utkledningsfest? Her har vi samlet alle våre produkter som brukes på kropp og hår. Er du klar for å gå i en annens sko for en kveld? Bytte identitet? Med teatersminke kan du gjøre deg selv om til en helt annen og skifte helt hvem du er. Prøv deg ut med vårt utvalg av ansiktsmaling, fake blod osv. og smink deg til det ugjenkjennelige. Her har du det du trenger for å innta rollen som vampyr, zombie, mannen med ljåen eller andre skumle vesener som dukker opp på blant annet Halloween.

Karneval sminke, kroppsmaling eller festsminke – her finner du det meste!

Ansiktsmaling og festsminke trenger ikke å bare være skummelt! Bruk våre fargerike ansiktsstifter og tryll deg om til en glad og morsom klovn, en leken tiger eller en vakker, flagrende sommerfugl. Her finner du også forskjellige type hårspray som du kan bruke i håret for å gjøre din karneval sminke komplett! Er du en magisk enhjørning? Da må du ha glitrende hår! Vi har også hårspray som lyser i mørket! Hvor kult er ikke det? Spray i vei og mal deg i ansiktet med vår selvlysende neon ansikts- og kroppsmaling.

Vi har et bredt utvalg av fake blod. Mye av blodet er enkelt å vaske bort og det er veldig enkelt å bruke! Bruk en pensel og rist det på klærne for å få realistisk blodsprut. Drypp noen dråper i munnviken og len hodet bakover mens du lar det renne nedover haken og halsen for en kul vampyr effekt. Bruk svart ansiktsmaling og tegn råtne sår i ansiktet, på halsen eller hendene. Bruk gjerne litt rød maling og svakt mal huden rundt såret slik at det ser sårt og betent ut. Bruk en pensel og mal forsiktig med falskt blod i såret. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 35
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 35
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800