home Meny close
menu Meny

Sminke

Enten du er vampyr, zombie, heks, full av arr og kutt eller skal være en søt tiger – her finner du alt av ansiktsmaling til barn og voksen, lateks, sår, FX sminke og effekter, fake blod, løsnegler, temporary tattoos, løstenner og masse, masse mer!

Her er det bare å utforske og prøve seg frem. Prøv gjerne noe nytt! Har du aldri brukt lateks før? Det er veldig enkelt. Bare følg instruksjonene i pakken eller søk opp på YouTube – og så kult det kan bli!  

Stilig sminke og andre effekter løfter din utkledning til nye høyder!

Er du sent ute med halloween kostymet? Kanskje du ikke vet hva du skal være? Frykt ikke! Det å sette sammen et stilig kostyme er veldig enkelt og litt kul sminke og blod kan få deg veldig langt. Med litt grønn, brun og grå maling kan du fort forvandles om til en zombie. Med et par  fargelinser og lateks eller død hud når du nye høyder med utkledningen! Litt svart sminke, vampyrtenner og blod er kanskje alt som skal til for å forvandle deg om til en blodtørstig vampyr. Blå ansiktsmaling og vips, du er en smurf! Sjørøver? Fest på noen sår, mal litt skitt og arr i ansiktet og løstenner – ship o’hoi, du er klar for de syv hav!
Ja, så lett kan det gjøres. 

Ta også en titt i vår kategori for UV og neon sminke, der vi har samlet all selvlysende sminke! Dette er en super kul effekt, særlig på fest med black light /UV-lys. Perfekt til rave, disco eller Afterski!

Trenger du resten av kostymet ditt? Kanskje ble du litt inspirert av sminken og alle effektene? Sjekk ut de andre kategoriene under utkledning.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 60
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 60
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000