home Meny close
menu Meny

Kostymetilbehør

Når du skal på utkledningsfest, karneval eller halloween er det hit du skal se! Det er nemlig tilbehøret som gjør hele kostymet. It’s all in the details! Detaljene er viktige og det er de som gjør at du vinner kveldens beste kostyme. Her har vi samlet alt av kostymetilbehør, slik at du enkelt kan bla deg igjennom, enten du trenger en pisk til Zorro, et par skjeletthansker til Day of the Dead  kostymet ditt eller noen flotte smykker til din indre diva. Bla deg igjennom de ulike kategoriene her inne, for å finne akkurat det du trenger.

Riktig tilbehør gjør et hvert kostyme! 

Skal du ha kostyme på budsjett? Da kan stilig tilbehør være løsningen. Dersom du velger det riktige tilbehøret, så kan du enkelt sette sammen et stilig kostyme uten å kjøpe et fullt sett. Gjør deg enkelt om til Lara Croft med en pistol og hylster og litt sårsminke. Eller et skjelett med et par hansker, sminke og strømpebukser med skjelett mønster? Bli heksa fra Vest med et par grønne strømpebukser, en heksehatt og grønn ansiktsmaling. Så enkelt kan det altså gjøre. Tilbehør er alt og med riktig utvalg kan det virkelig utgjøre hele forskjellen.

Bla deg igjennom kategoriene og la deg inspirere.

Skulle det være noe du ikke ser her? Da må du ta en titt under utkledning, så finner du det garantert der. Festkompaniet har det meste av det du trenger. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 130
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 130
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000