home Meny close
menu Meny

Oktoberfest Kostyme

Guten tag! Er du klar for årets Oktoberfest? Her finner du kostymet ditt for anledningen! Se vårt utvalg av dekorasjoner og annet utstyr til Oktoberfest her. 

Her har vi samlet alle våre Oktoberfest kostymer, fra strømper til kjoler, parykker og lederhosen! I tillegg har vi masse forskjellig stilig tilbehør. Ja, for det blir vel ikke skikkelig Oktoberfest uten et skikkelig kult kostyme! Kjøp for eksempel et tøft kostyme du kan bruke om igjen senere, og bytt ut tilbehøret for litt variasjon – et par kule Oktoberfest solbriller, en stilig hatt eller sløyfe.

Gjør deg klar til verdens største folkefest – Oktoberfest – med flotte kostymer. 

Oktoberfest er verdens største folkefest og opprinnelig en feiring av ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsessen Therese, som ble holdt i München. Feiringen ble så vellykket at den har blitt holdt hvert år siden, med øl, musikk og kostymer! 

Med vårt kostymeutvalg kan du selv velge hvor avansert du ønsker å gjøre det; om du går for en kjole eller lederhosen (selebukser og skjorte), eller en bayersk bluse med musefletter eller en stilig hatt med løsbart.

Alle kostymene er designet etter tradisjonelle bayerske folkedrakter. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 105
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 105
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800