home Meny close
menu Meny

Heksekostyme

Enten du kler deg opp til Halloween eller andre skumle anledninger, her finner du hele vårt utvalg av heksekostymer. Hekser kan være snille, de kan være onde, men de fleste er nok en smule gale... Enten du skal være den grønne heksa fra vest, Magica fra Tryll, Bellatrix Lestrange, Storheksa fra Heksene eller en helt annen figur - her finner du kostymene. Hekser har fascinert og skremt oss i alle tider, fra historier for å skremme små barn til den grusomme heksebrenningen. Det er ikke rart dette kostymet er så populært til en anledning som Halloween. 

Heksekostyme og utkledning til Halloween

Hekser kan være heslige og stygge, med lange nesegrev, sliten hud og full av arr og sår, men de kan også være vakre og fortryllende trollkvinner som forhekser unge menn og andre stakkarslige. Kanskje skal du være en historisk heks fra det skotske høylandet? Eller en mystisk trollkvinne fra den dype jungelen. Her er det kun fantasien som setter grenser, så kok opp en gryte med frosker, flaggermus-vinger og øyeepler, og gjør deg klar for å hekse. 

Er det noe du skulle savne her? Da må du sjekke ut de andre kategoriene under utkledning, så finner du nok helt sikkert det du leter etter der. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 27
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800