home Meny close
menu Meny

Halloween Kostymer

Skummel, nifs, skrekkslagen, ekkel, grusom og grufull...

Dette er viktige stikkord for denne kategorien, for kostymene vi har samlet her er alt annet enn søte og koselige. Her finner du de levende døde, de onde, de blodtørstige og de ulykkelige. Her vandrer de hvileløse sjelene rundt på leting etter stakkarslige ofre. Her er han du ikke vil møte alene i et smug, hun du ikke vil finne luskende i huset ditt en mørk kveld. Hører du den onde latteren kime? Ulene mot fullmånen? Zombienes jamring og heksenes skrik? Det er Halloween og det er natten der skillet mellom dødsriket og de levende sin verden hviskes ut, der de onde får fritt spillerom og der alle regler blir glemt! 

Halloween kostymer til årets skumleste feiring!

Her finner du kostymer til smådjevlene og heksene som skal gå knask eller knep - så vell som til voksne som skal feire halloween med gode venner! Vi har kostymer fra 1 år til store voksne. 

Er det noe du ikke finner her? Nettbutikken vår har et bredt utvalg med en rekke forskjellige produkter, her kan du finne alt fra Halloween dekorasjon til Halloween borddekking. Kanskje ser du etter Halloween sminke? Hva med pynt og utstyr til Halloween bakst, kaker og godteri?

Det er ikke alle som vil være skumle og slemme på Halloween. Faktisk er det like vanlig med morsomme, søte eller rare kostymer. Er det dette du ser etter? Da anbefaler vi å utforske vår utklednings kategori og alt som er å finne der! Der kan du også finne forskjellig tilbehør, smykker, våpen, parykker og annet som kan sette prikken over i'en på din utkledning! 

Noen spørsmål om Halloween

Når er Halloween?

Halloween feires hvert år den 31. Oktober.

Hvordan skal jeg velge kostyme til Halloween?

Her finner du tips og ideer til Halloweenkostymer.

Hvordan skal jeg sminke meg til Halloween?

Her finner du sminketips til Halloween.

Hvilke leker kan man ha til Halloween?

Her finner du leker og spill til Halloween.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 294
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 294
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800