home Meny close
menu Meny

Kostymer

Kostymer er alltid gøy – enten om det er Halloween, karneval eller bursdagsfest! Kanskje inviterer du venner og bekjente til en skikkelig gjennomført temafest? Her finner du vårt utvalg av kostymer og karnevalutstyr til både voksne og barn. Du vil finne mange forskjellige kostymer, tilbehør og andre utkledningsartikler.

Hva med lange vipper og fjær i håret på Gatsby temafest? Kanskje skal du være spiderman for en kveld eller en vakker prinsesse? Kanskje er det brillefest du skal på, der det er om å gjøre å møte opp i de rareste og morsomste brillene. Vi har løsbarter og bride-to-be tilbehør, kroner og partyhatter, sombreros og masker. Kle opp den vordende bruden eller brudgommen i morsomt tilbehør eller hva med noen kule fotorekvisitter til festens fotoshoot

Kostymer til barn – rett hjem fra nett! 

Her finner du en rekke kostymer til barn, uansett hvem og hva barnet måtte ønske å være! Det er ingen tvil om at barn elsker å kle seg ut, så se igjennom utvalget sammen og finn det perfekte kostymet! Her gjør vi det enkelt for deg, med kostymer på nett som du enkelt kan klikke hjem!

Vi har også sminke og ansiktsmaling slik at du kan gå hele veien med kostymet ditt. Skal du være en blodtørstig vampyr har vi både tenner og blodkapsler! Er det tropisk tema eller skikkelig rave du skal på? Lag morsomt mønster i ansiktet eller på klærne med maling som lyser opp i mørket! Spray håret med neonspray – vi har også en selvlysende variant. Skal du på maskeradeball eller vil være et jungeldyr? Vi har papirmasker du kan fargelegge selv, noe barna vil synes er kjempe gøy! Dette er også en super aktivitet i barnebursdagen.

Uansett hvilken anledning du trenger kostyme til, så har vi det du trenger! Se også vårt utvalg av partybriller, masker og partyhatter! 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 567
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 567
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000