home Meny close
menu Meny

Nisselue

På låven sitter nissen med sin julegrøt - og så klart nisselua! I denne kategorien har vi samlet alle våre nisseluer, korte og lange, glitrende og myke! Det blir nemlig ingen ordentlig jul uten at du har nisselua på.

Ho, ho, ho! Kle deg ut som nissefar, nissemor eller smånisse med en av våre nisseluer!

Nisseluer er nissen, nissemor og alle smånissenes faste hodeplagg. Nisseluen er fast tilbehør enten du skal på julebord, kle deg ut eller kle deg opp som selveste julenissen eller om du skal på nissefest med vennene dine! Eller kanskje du skal på juleavslutning?

Vi har et utvalg av forskjellige nisseluer, enten du ønsker en flott klassiker eller du vil ha noe litt mer fancy!

Fun facts!
Visste du at nisseluen, en rød topplue, var populært her til lands på 17- og 1800-tallet? Den røde toppluen var så populær at den er å finne som en del av mange folkedrakter i dag. 

Under andre verdenskrig brukte man den røde nisselua for å markere sin motstand mot tyskerne og Quislings regjering.

Den klassiske nisseluen med hvit dusk og kant som er så populær i dag er ikke den opprinnelige luen. Nisseluene var helt røde, helt til Coca Cola introduserte den moderne nissen i sine reklamer - mannen med rød og hvit drakt og langt, hvitt skjegg. 

Ser du etter resten av nissekostymet ditt? Ta en titt i vår kostymekategori nissekostymer

Er det noe annet du trenger til julefeiringen? Under vår julekategori finner du alt du trenger for å feire den mest stemningsfulle høytiden i året. 

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800