home Meny close
menu Meny

Fargede Kontaktlinser

Her finner du vårt utvalg av crazy, skumle og stilige partylinser til fest og utkledning! Fargelinser er perfekt tilbehør når du skal kle deg ut og vil virkelig løfte kostymet ditt til neste nivå! Om det er Halloween fest eller karneval, her har vi linsene du trenger.

Crazy fargelinser er perfekt tilbehør til kostymet ditt!

Skal du være en blodtørstig vampyr? Møt opp med blodskutte øyne og et sultent blikk. Under vår kategori ansiktsmaling finner du fake blod, et must for vampyrer. Har du tenkt til å gjenoppstå fra de døde på allehelgensaften? Finn noen hvite linser som hvisker bort irisen, slik at du ser ut som at du har kommet tilbake fra den andre siden for å hjemsøke festen. Eller gå for helt black-out med heldekkende svarte linser!

Usikker på hva du skal være på Halloween? I nettbutikken har vi et veldig godt utvalg av Halloween kostymer, men hvis du ønsker å gjøre det helt enkelt er partylinser perfekt for deg. Kanskje er du hjemme med barna som fest og deler ut godteri? Et par fargede linser kan gjøre mye av antrekket helt alene! Veldig noen dristige øyne som lyser opp i mørket eller et par linser med farge som virkelig er øyenfallende. Kombiner dem med litt ansiktsmaling eller et par hoggtenner – så enkelt!

Vi har også noen helt ville linser som lyser i mørket! Disse er perfekte til rave og glowstick fester. Ta de på og overrask de andre på dansegulvet med et selvlysende blikk. Disse kommer med en garanti for å bli lagt merke til!

De fleste fargelinser kan brukes mer enn én gang, så vi anbefaler å klikke med deg en linebeholder og litt linsevæske. 

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000