home Meny close
menu Meny

Utkledning

Her finner du alt til utkledning!
Her har vi samlet alt du trenger for å forvandle deg selv om til en skummel heks, fritenkende hippie, blodtørstig vampyr eller modig viking! Våre kostymer og utkledningstilbehør blir bare fler og fler, så her vil det stadig dukke opp nye, kule ting. Er det noe du savner? Send oss gjerne en beskjed.

Utkledning til karneval, halloween, maskerade, temafester og andre kule anledninger! 

Kle deg opp med et stilig kostyme, fra noe søtt til skummelt, morsomt eller surrealistisk. I vår ansiktsmalingskategori vil du finne alt du trenger for å trylle deg selv om til alt fra løver til klovner, zombie eller kanskje du skal gi deg selv en skikkelig blåveis? Med sminken så klart!
Leter du etter noe du ikke ser en bestemt kategori for? Se på kategorien rekvisitter, der ligger det mye forskjellig snadder - kanskje akkurat det du leter etter? Hva med en blomsterkrans til Hawaii kostymet? Eller kanskje en batong til politidamen? Et stetoskop til legen (eller den gale kirurgen), eller kanskje røyk til trollmannen - svisj - så er du vekk!

Elsker du utkledning og vil prøve noe nytt? Eller kanskje du alt er ganske erfaren og bare trenger riktig utstyr! Se under vår kategori med lateks og blod - her finner du en rekke spesialeffekt sminke, forskjellige blodtyper og ny hud til ansiktet ditt - og mye mer. Det er lett å tro at dette blir for avansert... det trodde vi først og, men det er veldig enkelt å lage noe proft - helt selv!

Ofte når man ser på kostymer er det lett å la seg inspirere - kanskje du fikk lyst til å arrangere fest? Da kan du finne alt du trenger av pynt og borddekking, i blant annet våre kategorier temafest eller anledning

Noen spørsmål om Utkledning og Kostymer

Hvilket kostyme skal jeg velge til barnas karneval?

Her finner du tips og ideer til ulike barnekostymer.

Hvilket kostyme skal jeg velge til de voksnes kostymeparty?

Her finner du kostymer til voksne til utkledningsfesten.

Hvordan sminker jeg meg til karneval og utkledningsfest?

Her finner du sminketips til karneval.

Hvor rask leveringstid er det?

Leveringstiden er mellom 1-3 dager. Her finner du mer informasjon om leveringstid
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 730
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 730
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000