home Meny close
menu Meny

Toga Party

Dra på en reise tilbake til den greske antikken eller den romerske storhetstiden med Toga party! Toga party er et svært populært festtema som aldri går av moten og det er vel ikke så veldig rart? De lange hvite kjolene og kjortlene, laurbærkransene og sandalene er alltids et behagelig og stilig antrekk. Denne temafesten er perfekt enten det er skolefest, reunion eller du skal arrangere sommerfest. Hva med et kult festtema på bursdagen?

I denne kategorien har vi samlet alt i vårt sortiment som vil bidra med å skape tidenes toga party feiring! Viktige stikkord her er grønne planter, lys eller lykter, hvitt og gull/rosegull. Her har vi samlet både kostymer og dekorasjoner til festen din!

Pynt opp både deg og hagen din til Togafest!

Pynt opp med hvite lanterner som lyser når sommerkveldene mørkner, hvite vifter og pom poms, lyslenger og forskjellige blader. Pynt bordet med palmeblader og vegger med eføylenker. Pynt opp kakene, snacksen eller maten med party picks fingermatpinner med små frukt og bær, vannmelon servietter og grønne sugerør. Blås ut lange krøller med serpentiner i gull og mørkegrønt og heng hvite ballonger oppunder taket.

Toga kostyme
Antrekket er enkelt og elegant! Dra på deg en hvit toga kjole, enten du lar deg inspirere av en romersk keiserinne eller en gresk gudinne. Gutta kan komme som sterke gladiatorer, romerske krigsherrer eller greske filosofer. Finn frem en løsbart og en krans til å krone hodet. Dette er et elegant og tidløst tema det er lett å stelle i stand til – og som alltid blir en hit. 

Savner du noe her? Ta en titt i vår kategori for baking, festutstyr eller utkledning!

Fant 18 produkter
per side
Desc
Fant 18 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000