home Meny close
menu Meny

Stranger Things

Netflix's hit show Stranger Things forandret spillet. Det er en mix av sci-fi drama, 80-talls nostalgi og skrekk. Den har bedårende ungdomsskoleunger, melodramatiske tenåringer, korrupte forskere, en inngangsport til en annen dimensjon og et skremmende monster med uendelige rader med sylskarpe tenner. Duffer brødrene skapte et show vi rett og slett ikke får nok av. 

Skryt på deg telekinesiske evner og gå som Eleven på årets feteste temafest! Gjør deg klar for Stranger Things Halloweenfest!

Familieshowet følger Will, Mike, Dustin, Lucas og Eleven gjennom deres evige kamp mot opp-ned stedet og dets Demogorgon. Dersom du ikke allerede har benket deg ned foran Netflix og binget gjennom alle sesongene så er det på høy tid! Så snart du har fått med deg hva hypen handler om så er det bare en ting å gjøre.. Stranger Things Party! Dra frem noen gamle filler fra det glade 80-tall og hold en fest som om du kjemper mot Demogorgons i den lille byen Hawkins i Indiana, USA. Koordiner kostymer med gjestene og kom som politibetjenten Hopper, en Demogorgan, Eleven eller en av guttene! It only get's stranger from here....

Fant 3 produkter
per side
Desc
Fant 3 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000