home Meny close
menu Meny

Oktoberfest

Når sommeren går mot slutten, da nærmere det seg tid for verdens største festival, Oktoberfest! Her finner du alt du trenger av utstyr, stæsj og dekorasjoner for å arrangere tidenes Oktoberfest party! Se våre Oktoberfest kostymer her. 

Oktoberfest er en stor ølfestival som strekker seg over 16 dager. Dette er en årlig fest som starter som regel i september og slutter i oktober. Festivalen kommer opprinnelig fra den tyske byen München. Den ble første gang holdt som en feiring av ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsessen Therese. Festen var så stor suksess at siden har den blitt holdt hvert eneste år! 

De senere årene har Oktoberfest blitt svært populært i andre land rundt i verden, inkludert Norge. Her til lands er det vanlig at feiringene holdes til langhelger, der du kan delta på arrangementer rundt i byene. Vi kler oss gjerne ut i kostymer inspirert av bayerske folkedrakter, koser oss med øl på literstore seidler og kringle! 

Arranger Oktoberfest med stilige dekorasjoner, ølseidler og kringler! 

I denne kategorien har vi samlet alt du trenger for å arrangere din egen Oktoberfest, fra flotte dekorasjoner til nødvendig utstyr som ølseidler og ”Ring for a beer” klokke. 

Til Oktoberfest er det gjerne dekorasjoner i lyseblått som gjelder, gjerne med ruter i hvitt og innslag av gult! Og ikke glem øl – for dette er tross alt en ølfest! Lag flotte ballongklaser av lyseblå og gule ballonger og heng opp flotte Oktoberfest lanterner i taket. Dra på deg en lekker kjole eller lederhosen og gjør deg klar for fest!

Tips fra oss: bruk små kringler/pretzels til å dekorere med (og servere). 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 103
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 103
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000