home Meny close
menu Meny

Blomster Tema

Peace and love på blomstrete fest! Enten du arrangerer en fest med 70-tallets hippie-vibber, midsommar, festivaltema, grillfest eller en sukkersøt bursdag så er dette er en herlig og blomstrende serie med produkter som passer utmerket godt for å sette den riktige stemningen. La romantikken bokstavelig talt blomstre til bursdag og fest på sommer og vår med våre blomstrete produkter!

I denne blomstrete serien finner du tallerker og annet servise, ballonger, kakeformer og annet bakeverk-tilbehør, bannere, girlandere, servietter og alt du trenger av både dekorasjon og pynt til en sommerlig anledning. Produktene kan enkelt kombineres med hverandre, og du kan for eksempel supplementere med enda flere produkter fra andre fargetemaer som rosa, grønt, hvitt og pastell.

Aloha! Hawaii tema? Produktene passer også perfekt for babyshower, bryllup, bursdag, festival og sommerfest!

Pynt til sommerfesten med blomsterkranser, delikate tallerker, lyslenker, blomstrete ballonger og magiske gaveposer. Bare fantasien setter grenser for hvilke dekorasjoner du velger å gjøre i stand festen med, og med en slik romantisk setting så har du et perfekt utgangspunkt for en minnerik og bildevennlig festlighet.

Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600