home Meny close
menu Meny

Mønster & Fargetema

Når du skal invitere til fest og feiring er det alltid gøy å kunne pynte lokalet ekstra fint!

Det er ikke alltid like lett å pynte som en proff eller å få det så gjennomført og stilig som man ser for seg. Men et godt steg på veien er å velge seg ut et fargetema som du ønsker å holde deg til. Så fort du får satt festen din inn i en fargeskala, så blir alt med ett mye mer gjennomført og den røde tråden mye tydeligere. Velg gjerne én hovedfarge som du kombinerer med nøytrale farger som går til nesten alt, slik som gull, sølv, hvitt eller svart. Under hver fargekategori finner du alt vi har av pynt, bordpynt, borddekking osv. i fargen!

La deg inspirere og velg et fargetema for gjennomført pynt il fest!

Å velge en farge som du matcher med mønster kan også skape litt ekstra spill i dekorasjonene dine! Gå for eksempel for striper eller prikker sammen med fargen din.

Til bryllup, konfirmasjon og dåp er det vanvittig lekkert å velge pastellfarger. Pastellfarger er myke, lyse og delikate farger som kan gi alt fra et søtt til et elegant uttrykk. Det tar seg veldig flott ut på bilder med pynt i pastellfarger, da dette er rolige farger. Men det kan også være utrolig kult å velge litt sprekere fargekombinasjoner. Hva med et bryllup i marineblå og pastellfarger? Eller burgunderrød og lyserosa, turkis med jordfarger eller gull og rødt?

Til påske er det flott å dekorere med gul pynt, mens pastellfarger er nydelig til sommerfesten. Velg oransje til Halloween og rødt og lilla til førjulstiden og romjulen, før du sparker til med gull, sølv og glam på nyttårs aften!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 385
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 385
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000