home Meny close
menu Meny

MGP Fest

La den swinge la det rock ’n’ roll! Er du klar for årets Melodi Grand Prix? Enten du arrangerer fest til den norske finalen i mars, eller for selveste sangkonkurransen i mai – her finner du alt du trenger av festutstyr, antrekk og dekorasjoner.

Pynt dere opp som kjente artister fra alle tider som har stått på scenen og konkurrert om den gjeve tittelen. Øv dere på noen av de mest kjente dansebevegelsene eller noen av de sykeste scene showene. Her er det glam, glitter, sølv, gull og knallfarger som gjelder – hva ellers?

Arranger tidenes MGP fest med morsomme antrekk, pynt og konkurranse

Dra frem TV’en og gjør dere klare for å heie frem sangen dere liker. Dans med og syng! Lag gjerne deres eget show. Gi alle gjestene 15 minutter eller litt mer, til å forberede en fremvisning av en kjent låt – gjerne playback, så sitter hemningene litt løsere. Gå i grupper eller alene. Når det er tid for å fremføre får alle et skjema for å gi poeng, på ting som låt, slagerpotensiale, antrekk, innlevelse og lignende. Hvem blir kveldens vinner? Gratuler vinneren(e) med en flott pokal!

Del ut billett remser i døra når gjestene kommer inn – en billett er verdt en boks med popcorn, noe å drikke på eller en pose med digg. Dette gir litt ekstra følelse av å være på et skikkelig arrangement. 

Når det gjelder pynten vil glitter og glam gå igjen, også her! Pynt opp stuen din med bannere, glittergardiner, ballonger og alt som skinner og skriker Melodi Grand Prix. 

Fant 13 produkter
per side
Desc
Fant 13 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000