home Meny close
menu Meny

Mexikansk Fest

Inviter alle dine amigos på en fiesta de sent vil glemme! Finn frem de eksotiske rytmene, sett frem shot-glassene og gjør klar for en heidundrende kveld! Dette er ikke et tema for de som er redd for å slå seg skikkelig løs.

Mexikansk fest er et veldig populært festtema og det er ikke uten grunn. Det er et svært allsidig tema som byr på mange muligheter når det gjelder utkledning, mat, drikke, musikk og dekorasjoner. Du vet det vil stå en feststemt gjeng på døra når klokken ringer inn til party. Dette er et perfekt tema til bursdager, sommerfester, reunion, vors og… vel stort sett de fleste festligheter!

Sleng på en sombrero, heng opp pinata og gjør deg klar til mexikansk fest!

Fargelegg lokalet i farger som grønt, rødt og gult med hjelp av ballonger, pom pom, lanterner, bannere og så klart, en pinata. Dekk på bordene med mexico-duk og matchende tallerkener, kopper og servietter. Det blir ikke ekte meksikanere ut av deg og gjestene uten en skikkelig bart! Vi har både morsomme barte-sugerør og løsbarter; perfekt props for bilder.

Sombrero er et nødvendig must ved en hvilken som helst meksikansk sammenkomst! Pynt gjestene med små mini sombreros og kjøl ned drikken i en oppblåsbar sombrero drikkekjøler. Når du inviterer til Mexikansk fest slipper du å lure på hva du skal servere! Her er du garantert fornøyde gjester; det mexikanske kjøkken har tatt plass i ukes menyen til de fleste nordmenn! Server mini-tacos, quesadillas og nachos, med salsa og limebåter ved siden av.

Vil du gjøre en liten tvist på det mexikanske temaet? Kjør på med ’Dia de Muertos’ inspirert tema, eller De Dødes dag som det heter på norsk. Ikke la navnet lure deg, dette er en feiring full av farge, blomster og stilig ansiktsmaling.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000