home Meny close
menu Meny

Hollywood Temafest

Inviter alle dine glamorøse venner til en helaften slik man kun kan finne i Hollywood. Her snakker vi rød løper, prisutdelinger og stjerner på rekke og rad. Finn frem din indre Angelina Jolie eller Leonardo DiCaprio og kle deg for en kveld du ikke vil glemme!

Dette er den perfekte temafest som setter få grenser for hva man kan gjøre og som passer like godt for barna som de voksne. Hva med et kinotema? Vi har mange flotte festartikler for alle filmentusiaster – pop popkornet klart og sett frem Oscar statuettene. Eller kanskje du ønsker å invitere til kjendis temafest? Kle dere ut som deres favoritt Hollywood kjendiser og smil til kamera. Gjør en vri på kjendistemaet og velg gamle klassikere fra den røde løperen, som Elvis Presley og Marilyn Monroe. Stas dere opp i vide skjørt, fjær i håret og snippkjoler (eller din fineste dress).

Arranger tidenes Hollywood temafest, enten om du går for kjendis fest eller kinotema!

Dekk på til gallamiddag med vår lekre Hollywood borddekking og gull-konfetti. Dander taket med flotte ballonglenker og lag gjerne ballongsøyler ved inngangen for en royal entre! Server dine flotte gjester med stilige champagneglass i gull og ønsk dem velkommen til en fantastisk Hollywood feiring. En Hollywood fest må ha en prisutdeling: kår kveldens best kledde mann og kvinne. Del ut priser til kveldens beste kostyme eller kveldens morsomste? Gjør det ekstra gøy med noen interne prisutdelinger som kler vennene dine!

Tips til festen: Del ut billetter til alle gjestene. En billett = en drink. Eller en brus til de små!

Rull ut den røde løperen, still inn kameraene og inviter til party!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000