home Meny close
menu Meny

Hippie Party

Make love, not war – og ikke minst, be ready to party! Her har vi samlet en rekke festutstyr i spreke farger, florale mønstre og med bohemske vibber, perfekt til din Hippie- eller Flower Power fest! 

Hippie er originalt betegnelsen på en deltaker i hippiebevegelsen som vokste frem på midten av 1960-tallet. Hippiene ble også kalt ”blomsterbarna”, som har ført til uttrykket ”Flower Power”. Hippiene protesterte mot det materialistiske samfunnet og ville leve frie liv der ”Peace and Love” stod sterkt. I dag er hippiekulturen nesten borte, men konseptet er et veldig populært festtema!

Tips og festutstyr til ditt fargerike Hippie party!

Når du skal arrangere Hippie fest er noen av de viktigste stikkordene blomster, peace-tegn, sterke farger og psykedeliske mønstre, løse plagg og blomster i håret! Heng opp fargerike bannere og lanterner i taket, dekk på bordet med bestikk i tre og fargerik borddekking. Blås opp våre fargerike Peace and Love ballonger og sett et par med trill runde briller på nesen.

Hippie fest er perfekt festtema til å kombinere med utkledningsfest. Dette festtemaet passer alle aldre, enten man mimrer tilbake til ungdomsårene eller drømmer om en tid man kun har sett og lest om. Det er også et perfekt tema for varme sommerkvelder og fester utendørs! Sett på musikk som blant annet Janis Joplin, Jimi Hendrix og The Beatles og inviter vennegjengen til en magisk fest med blomsterkranser, fargerike kjoler og utslått hår!

Musikk er en viktig del av hippiekulturen, så hva med å henge opp en pinata formet som en gitar? Fyll pinataen med godsaker og slå løs!

Se gjerne i resten av nettbutikken for mer festutstyr og pynt til Hippie festen din! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 42
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 42
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000