home Meny close
menu Meny

20 tallet - Gatsby Party

Reis tilbake i tid til det glamorøse 20-tallet med sine flotte fester, bobler i glassene og spreke dansetrinn. 20 årene er tiden der hemningene satt løsere og dansene var bekymringsløse og ville. Sving deg etter charleston til jazz og swing musikk, med en kjole som sitter løst og flagrer til musikken – eller en stilig dress og sleiken gredd godt på plass. Her finner du alt du trenger til 20 talls festen eller Great Gatsby partyet ditt, fra Gatsby kostymer og lignende utkledning, dekorasjoner og lekkert tilbehør.

Kle deg opp i 20 talls kostymer og dekorer hjemmet ditt i ekte Gatsby stil 

Er du en flapper jente eller Gatsby kar?

Flapper jentene var en generasjon jenter som begynte å bruke kortere skjørt, masse sminke og klippet håret kort. De utfordret sosiale og seksuelle normer som fantes i en tid med tydelige kjønnsroller. Det er ikke rart 20 tallet er et populært festtema, med de ikoniske antrekkene og frisyrene. Fest opp håret med et lekkert hårbånd pyntet med paljetter og fjær. Finn frem fjærboaen og mal leppene mørke.

Gutta kler seg i stilige dresser, enten som en sofistikert herremann eller rå gangster type. Dra sleiken godt bak og finn frem en stilig stokk. Med nybarbert kjake, sett en stilig hatt på hodet og stram bukseselene.

Når du skal pynte til 20-talls fest er det glam og luksus som gjelder. La deg inspirere av The Great Gatsby sine legendariske fester. La fargene gå i svart, gull eller rosegull, med glitter og glans. Pynt med glitrende konfetti, glittergardiner, pom poms og honeycombs fra taket. Ballonger i hvitt, gull og svart er en nydelig kombinasjon til denne temafesten. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 37
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 37
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000