home Meny close
menu Meny

Disco Party og 70 talls fest

Ready to boogie?

Dette er kanskje tidenes morsomste festtema, nemlig 70 tallet – eller du kan arrangere dansefest med Disco tema! Frem med parykken, slengbuksene og den glitrende toppen. Finn frem noen kule shades og en stilig hatt, fargerikt tilbehør og et oppblåsbart instrument. Sett på noen plater med skikkelig god-låter og vis frem dine morsomste og mest groovy dansetrinn. Spill av slagere fra kjente artister og band som ABBA, Bee Gees, David Bowie, Toto og flere.

70-talls party med disco, hockeysveis og slengbukser

Her har vi samlet alt du trenger for å arrangere tidenes party. Pynt opp med alt som har ”70” skrevet over seg, med disco kuler og fargerike detaljer. Det skal glitre, skinne og ose av disco feber. Heng stilige disco-bannere i taket, holografiske serpentiner og andre flotte hengende dekorasjoner med skinnende, iriserende eller fargerike effekter. Pynt opp med lyslenker og plasser ut beer pong spillet. Det er heller ingen tvil om at glow sticks og andre neon glow in the dark effekter passer også ganske kult inn til denne temafesten.

Kjør på med stilige konfettikanoner fylt med skinnende stjerner og fargerike papirremser. Lyst til å gjøre noe nytt med sveisen? Velg en festlig parykk eller selvlysende neon spray til håret. Sett opp håret i en såkalt grorudpalme eller skjev hestehale. Gutta, dropp voksen og føn håret luftig – om ikke du går all-in med en hockeysveis parykk!

Er det noe du skulle savne her? Ta en titt under utkledning, baking eller festutstyr – da finner du det nok der! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000