home Meny close
menu Meny

Day of the dead

Day of the dead er blitt et super populært festtema og det er ikke rart! Det er festen der det mørke og skumle møter det fargerike og glitrende! Her har vi samlet sammen alt du trenger for å pynte lokalet og deg selv klart til Día de Muertos!

De dødes dag er en stor feiring i Mexico som arrangeres den 1. og 2. november. Feiringen har foregått i flere tusen år, lenge før de spanske conquistadorene kom til Mexico. Faktisk er det registrert feiringer blant aztekere og maya indianerne. Den gang var det vanlig å beholde hodeskaller som trofeer, i dag holder det heldigvis lenge med kule dekorasjoner og gjerne ansiktsmaling! 

Høytiden er en feiring til minne for de man har mistet, med god mat, fargerike dekorasjoner, blomster og symboler. Og disse flotte dekorasjonene er nok også grunnen til at denne feiringen har blitt et svært populært tema rundt i verden!

Dekorasjoner, kostyme og sminke til Day of the dead 

Når du skal arrangere De dødes dag, så vær ikke redd for å bruke farger! Bland sterke farger som gult og oransje, med mørkere som lilla, blått og svart. Og blomster, masse blomster! Fest blomster til honeycombs, ballonger og strø dem utover festbordet ditt. Ellers er hodeskalle et viktig symbol for Día de Muertos, så ikke vær redd for å dekorere med ballonger, girlandere og andre stilige elementer med hodeskaller på!

De dødes dag er en perfekt anledning for å kle seg ut! Utkledningen til denne feiringen er både sexy, skummel og morsom! Candy Skull heter det karakteristiske hodeskalle motivet man gjerne maler i ansiktet; en hodeskalle med fargerike blomster, strass, spindelvev og kors. Glem ikke håret! Håret skal gjerne være pyntet med blomster, helst en krans.  

Noe du savner? Se resten av nettbutikken! 

Fant 20 produkter
per side
Desc
Fant 20 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000