home Meny close
menu Meny

Cowboyfest

Howdy partner! Velkommen til den gamle ville vesten! Er du lovløs eller sheriff? Her finner du alt du trenger for å samle dine venner, cowboys og cowgirls, til et skikkelig hoedown party, eller dansefest som vi sier på godt norsk! Gjør om lokalet ditt til en ekte western saloon og spark i gang festen! Yeeha!

Her finner du alt av cowboy festartikler, til din western inspirerte fest!

Pynt lokalet ditt med ballonger og dekk på bordet med våre stilige cowboy tallerkener, servietter og matchende kopper. Glem for all del ikke cowboy hatten – eller sombreroen? Vi har også cowboy partyhatter, perfekte gaver til alle gjestene, for å komme i riktig god stemning. Heng gjerne opp en stilig pinata og kjemp om godteriet eller overraskelsene, som gjemmer seg inni. Smell på med en cowboy bart og dekorer dine cupcakes / muffins med cowboy pynt.

Med cowboy festtema kan man gjøre mange forskjellige varianter. Er det lovløse og sheriffer som er invitert til fest? Eller er det cowboys og indianere som skal møtes til et festlig lag? Er det mexikanerne som møter amerikanerne? I så fall anbefaler vi også kategorien mexikansk fest for flere artikler. Cowboytema er også et perfekt tema for hesteglade jenter og gutter!

Husk å lære deg de viktigste frasene fra den ville vesten! Her har vi samlet det par gloser:

Howdy = Hei!

Giddy up = La oss dra!

Wet your whistle = (for voksne) Ta en drink!

Hoedown = Dansefest

Se gjerne i resten av nettbutikken for kostymer og andre festartikler som kan passe festen din!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 30
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 30
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000