home Meny close
menu Meny

Black And White Party

Black and white party er et tidløst tema som alltid har vært populært og som aldri vil gå av moten! Dette temaet passer til de aller fleste type festligheter, enten om du feirer bursdag, jubileum, reunion eller skolefest! Vi har alt du trenger for å arrangere en fantastisk fest. Her finner du masse pynt til fest, i fargene svart og hvitt!

Når du velger Black and white party blir pynten svært viktig! Her kan det omtrent ikke bli for mye og det er viktig at det ikke eksisterer tvil om hva som er fargetemaet. Fyll taket ditt med ballonger i svart og hvitt, gjerne godt blandet, med lange metalliske swirls som henger ned fra ballongene. Skal du feire et rundt tall? Sjekk ut vår lekre konfetti i runde tall, perfekt til å pynte bordene med. Kombiner med lekre folieballonger i sølv med tallet som feires!

Fyll lokalet i lekker dekor og server desserter som kler fargetemaet ditt!

Heng opp vifter i svart og hvitt over dessertbordet, eller dekorer inngangen med pom poms! Ønsk gjestene dine velkommen med velkomstdrinker med et svart, solmodent bjørnebær og server lakrissnorer, Oreo kjeks, Brownies, popcorn og vaniljeis. Piff opp festen med fotorekvisitter i form av svarte barter og lag Cake Pops med mørk sjokolade med hvitt sjokolade-trekk.

Når du inviterer hele vennegjengen til bursdagsfest med Black and White party kan det  være ganske kult om du selv stiller opp i rødt! Skill deg ut; denne dagen er det lov å gjøre litt ekstra stas på seg selv! Ønsker du litt kontraster i pynten er det også veldig lekkert å ha detaljer i gull eller sølv. 

Dra frem den lille sorte eller den hvite fotside og gjør deg klar for en helaften!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 48
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 48
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000