home Meny close
menu Meny

Bart Fest

Det blir ikke fart uten bart! 

Barter har gjort et skikkelig inntog, om ikke annet så på fest! Barter er ikke bare en greie hipsterne kan skryte av; om du er kvinne eller mann, så kan litt ansiktshår virkelig skape mye moro i festlig lag. Barter kommer i alle artige fasonger, om du går for en buskete Borat variant eller en fransk frisert snurrebart: her finner du en bart for hver smak!

En real bartefest er ikke lenger forbeholdt trønderne. Med vårt sortiment kan hvem som helst dra i gang en ordentlig hårete fest med bart på alt av effekter og pynt! Vi har servietter og tallerkener med bart. Vi har selv duker med bart! Send ut invitasjoner med bart og heng opp bannere med barter på rekke og rad i forskjellige fasonger. Drikk fra barte-sugerør og dekorer! På fest er ballonger aldri feil, for hva bærer vel ikke mer preg av moro enn en oppblåst mustache? Ekstra kledelig blir den i selskap av runde, røde ballonger. Bare et tips!

Løsbart er den perfekte pynt til fest! 

Bartefest gir bildegaranti! Skaff et sett med løsbart til alle gjestene og klistre de på. Du blir overrasket over hvor mange gøyale grimaser og poseringer en liten ekstra hårvekst vil frembringe blant vennene dine.

Ikke glem å servere noe godt å tygge på. Imponer gjestene dine med en barteformet kake dekorert med små barter. Kan det bli mer gjennomført? Ja det kan det; dra til med en barte-pinata så har du frisert festen til perfeksjon!

Sett på deg en bart, vær klar for fest og ha det hårreisende gøy!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 56
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 56
per side
Desc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600